Προτεινόμενη διαδρομή
Ζάγκρεμπ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαράγεβο με αεροπορικά
Σαράγεβο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζάγκρεμπ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λουμπλιάνα
Λουμπλιάνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σαράγεβο
Σαράγεβο
Δείτε τιμές
Ζάγκρεμπ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βελιγράδι
Βελιγράδι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σαράγεβο
Σαράγεβο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζάγκρεμπ από το Σαράγεβο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, Croatia Airlines, Air Serbia ή Adria Airways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζάγκρεμπ - Σαράγεβο.

Για το ταξίδι σας από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ζάγκρεμπ προς Σαράγεβο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζάγκρεμπ με το Σαράγεβο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σαράγεβο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σαράγεβο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ζάγκρεμπ είτε στο Σαράγεβο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Πόλη αναχώρησης
Ζάγκρεμπ
Κροατία
Ζάγκρεμπ
Πόλη προορισμού
Σαράγεβο
Βοσνία Και Ερζεγοβίνη
Απόσταση
288 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάγκρεμπ Σαράγεβο
Αναζήτηση διαμονής στο Σαράγεβο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, Croatia Airlines, Air Serbia ή Adria Airways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ζάγκρεμπ προς το Σαράγεβο.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ζάγκρεμπ-Σαράγεβο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζάγκρεμπ προς το Σαράγεβο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 288 km μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ζάγκρεμπ Σαράγεβο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζάγκρεμπ; Πού θα φτάσω στο Σαράγεβο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ζάγκρεμπ

Zagreb
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζάγκρεμπ

Pleso
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σαράγεβο

Butmir
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάγκρεμπ Σαράγεβο
Αναζήτηση διαμονής στο Σαράγεβο

Λεωφορείο Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ζάγκρεμπ-Σαράγεβο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σαράγεβο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ζάγκρεμπ-Σαράγεβο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ζάγκρεμπ προς Σαράγεβο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Πτήσεις Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Αεροπορικές εταιρείες Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Air Serbia
Air Serbia
Adria Airways
Adria Airways
Αναζήτηση για πτήσεις Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ζάγκρεμπ στο Σαράγεβο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ζάγκρεμπ προς Σαράγεβο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ζάγκρεμπ και Σαράγεβο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ζάγκρεμπ Σαράγεβο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης