Προτεινόμενη διαδρομή
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρίμινι με αεροπορικά
Ρίμινι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ρίμινι
Ρίμινι
Δείτε τιμές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ρίμινι
Ρίμινι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ελσίνκι στο Ρίμινι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ελσίνκι από το Ρίμινι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στο Ρίμινι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Allegro, Russian Railways, VR, FlixBus ή Blue1), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ελσίνκι - Ρίμινι.

Για το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ρίμινι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ελσίνκι Ρίμινι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ελσίνκι προς Ρίμινι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ελσίνκι στο Ρίμινι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ελσίνκι Ρίμινι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ελσίνκι - Ρίμινι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ελσίνκι Ρίμινι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ελσίνκι με το Ρίμινι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρίμινι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ελσίνκι στο Ρίμινι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ελσίνκι Ρίμινι

Πόλη αναχώρησης
Ελσίνκι
Φινλανδία
Πόλη προορισμού
Ρίμινι
Ιταλία
Emilia-Romagna
Απόσταση
1972 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Ρίμινι
Αναζήτηση διαμονής στο Ρίμινι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ρίμινι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ρίμινι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Allegro, Russian Railways, VR, FlixBus ή Blue1, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ελσίνκι στο Ρίμινι;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ελσίνκι προς το Ρίμινι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρίμινι για να καλύψουν την απόσταση των 1972 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ελσίνκι στο Ρίμινι;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ελσίνκι - Ρίμινι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ελσίνκι στο Ρίμινι;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ελσίνκι προς το Ρίμινι;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ελσίνκι προς το Ρίμινι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρίμινι πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ελσίνκι; Πού θα φτάσω στο Ρίμινι;

Λιμένες αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki West Terminal
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki
Χάρτης
Pasila
Χάρτης
Helsinki Pasila
Χάρτης
Vantaa Tikkurila
Χάρτης
Oulunkylä
Χάρτης
Malmi
Χάρτης
Havukoski
Χάρτης
Pukinmäki
Χάρτης
Tapanila
Χάρτης
Puistola
Χάρτης
Rekola
Χάρτης
Hiekkaharju
Χάρτης
Koivukylä
Χάρτης
Hanala
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρίμινι

Rimini Annibale Fada
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ρίμινι

Rimini
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρίμινι

Miramare
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Ρίμινι
Αναζήτηση διαμονής στο Ρίμινι

Πλοία Ελσίνκι Ρίμινι

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ελσίνκι Ρίμινι

St. Peter Line
St. Peter Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ελσίνκι Ρίμινι

Λεωφορείο Ελσίνκι Ρίμινι

Τα λεωφορεία μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ελσίνκι-Ρίμινι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ελσίνκι προς Ρίμινι στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρίμινι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Ελσίνκι Ρίμινι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ελσίνκι Ρίμινι

Τρένα Ελσίνκι Ρίμινι

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ελσίνκι στο Ρίμινι. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Ρίμινι.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ελσίνκι προς το Ρίμινι μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ελσίνκι στο Ρίμινι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ρίμινι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ελσίνκι προς Ρίμινι

Allegro
Allegro
Russian Railways
Russian Railways
VR
VR
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ελσίνκι Ρίμινι

Πτήσεις Ελσίνκι Ρίμινι

Αεροπορικές εταιρείες Ελσίνκι Ρίμινι

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Rossiya
Rossiya
Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Aeroflot
Aeroflot
Ural Airlines
Ural Airlines
Darwin Airline
Darwin Airline
Αναζήτηση για πτήσεις Ελσίνκι Ρίμινι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης