Προτεινόμενη διαδρομή
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντουμπρόβνικ με λεωφορείο, αεροπορικά
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Ντουμπρόβνικ
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ελσίνκι στο Ντουμπρόβνικ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ελσίνκι από το Ντουμπρόβνικ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στο Ντουμπρόβνικ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Norwegian Air Shuttle, Finnair, LOT Polish Airlines ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ελσίνκι - Ντουμπρόβνικ.

Για το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ντουμπρόβνικ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ελσίνκι προς Ντουμπρόβνικ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ελσίνκι στο Ντουμπρόβνικ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ελσίνκι με το Ντουμπρόβνικ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντουμπρόβνικ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ελσίνκι στο Ντουμπρόβνικ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ

Πόλη αναχώρησης
Ελσίνκι
Φινλανδία
Πόλη προορισμού
Ντουμπρόβνικ
Κροατία
Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα
Απόσταση
2003 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Norwegian Air Shuttle, Finnair, LOT Polish Airlines ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ελσίνκι στο Ντουμπρόβνικ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ελσίνκι-Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ελσίνκι προς το Ντουμπρόβνικ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2003 km μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ντουμπρόβνικ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ελσίνκι; Πού θα φτάσω στο Ντουμπρόβνικ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ελσίνκι

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Χάρτης
Helsinki Terminal 2
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ

Λεωφορείο Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ελσίνκι και Ντουμπρόβνικ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντουμπρόβνικ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ελσίνκι-Ντουμπρόβνικ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ελσίνκι προς Ντουμπρόβνικ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ

Πτήσεις Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ

Αεροπορικές εταιρείες Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Finnair
Finnair
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
EuroLot
EuroLot
Αναζήτηση για πτήσεις Ελσίνκι Ντουμπρόβνικ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης