Προτεινόμενη διαδρομή
Εδιμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπολόνια με αεροπορικά
Μπολόνια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Εδιμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερόνα
Βερόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μπολόνια
Μπολόνια
Δείτε τιμές
Εδιμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπολόνια
Μπολόνια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Εδιμβούργο από το Μπολόνια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Εδιμβούργο και Μπολόνια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (East Coast, Italo (NTV), Trenitalia, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Εδιμβούργο και Μπολόνια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Εδιμβούργο - Μπολόνια.

Για το ταξίδι σας από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Εδιμβούργο προς Μπολόνια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Εδιμβούργο Μπολόνια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Εδιμβούργο - Μπολόνια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Εδιμβούργο Μπολόνια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Εδιμβούργο με το Μπολόνια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπολόνια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Εδιμβούργο Μπολόνια

Πόλη αναχώρησης
Εδιμβούργο
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Πόλη προορισμού
Μπολόνια
Ιταλία
Emilia-Romagna
Απόσταση
1634 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Εδιμβούργο Μπολόνια
Αναζήτηση διαμονής στο Μπολόνια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Εδιμβούργο και Μπολόνια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η East Coast, Italo (NTV), Trenitalia, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Εδιμβούργο και Μπολόνια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Εδιμβούργο και Μπολόνια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Εδιμβούργο προς το Μπολόνια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Εδιμβούργο προς το Μπολόνια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Εδιμβούργο Μπολόνια έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Εδιμβούργο και Μπολόνια είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Εδιμβούργο προς το Μπολόνια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπολόνια για να καλύψουν την απόσταση των 1634 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Εδιμβούργο και Μπολόνια προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Εδιμβούργο - Μπολόνια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Εδιμβούργο; Πού θα φτάσω στο Μπολόνια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης
Edinburgh Bus Station
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Εδιμβούργο

Edinburgh Waverley
Χάρτης
Haymarket (Edinburgh)
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπολόνια

Bologna
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπολόνια

Bologna Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπολόνια

Guglielmo Marconi
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Εδιμβούργο Μπολόνια
Αναζήτηση διαμονής στο Μπολόνια

Λεωφορείο Εδιμβούργο Μπολόνια

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Εδιμβούργο-Μπολόνια συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Εδιμβούργο και Μπολόνια είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Εδιμβούργο και Μπολόνια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπολόνια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Εδιμβούργο Μπολόνια

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Εδιμβούργο Μπολόνια

Τρένα Εδιμβούργο Μπολόνια

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Εδιμβούργο προς το Μπολόνια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Εδιμβούργο προς το Μπολόνια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Εδιμβούργο στο Μπολόνια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπολόνια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Εδιμβούργο προς Μπολόνια

East Coast
East Coast
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Εδιμβούργο Μπολόνια

Πτήσεις Εδιμβούργο Μπολόνια

Αεροπορικές εταιρείες Εδιμβούργο Μπολόνια

Jet2.com
Jet2.com
Ryanair
Ryanair
FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Εδιμβούργο Μπολόνια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης