Προτεινόμενη διαδρομή
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέρμιγχαμ με αεροπορικά
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Holyhead
Holyhead
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Δουβλίνο από το Μπέρμιγχαμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (London Midland, Arriva Trains Wales, Virgin Trains, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Δουβλίνο - Μπέρμιγχαμ.

Για το ταξίδι σας από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Δουβλίνο προς Μπέρμιγχαμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Δουβλίνο - Μπέρμιγχαμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Δουβλίνο με το Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέρμιγχαμ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Δουβλίνο είτε στο Μπέρμιγχαμ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Πόλη αναχώρησης
Δουβλίνο
Ιρλανδία
Πόλη προορισμού
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
308 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η London Midland, Arriva Trains Wales, Virgin Trains, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Δουβλίνο-Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Δουβλίνο προς το Μπέρμιγχαμ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 308 km μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μπέρμιγχαμ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Δουβλίνο-Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Δουβλίνο; Πού θα φτάσω στο Μπέρμιγχαμ;

Λιμένες αναχώρησης στο Δουβλίνο

Dublin Ferries Terminal 1
Χάρτης
Dublin P&O Ferries Terminal 3
Χάρτης
Dublin StenaLine Ferries Terminal 2
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Δουβλίνο

Dublin
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέρμιγχαμ

Birmingham New Street
Χάρτης
Birmingham International
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ

Πλοία Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Δουβλίνο προς το Μπέρμιγχαμ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Seatruck Ferries
Seatruck Ferries
P&O Ferries
P&O Ferries
Irish Ferries
Irish Ferries
Stena Line
Stena Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Λεωφορείο Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Δουβλίνο-Μπέρμιγχαμ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Δουβλίνο και Μπέρμιγχαμ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέρμιγχαμ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Δουβλίνο-Μπέρμιγχαμ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Τρένα Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Δουβλίνο προς το Μπέρμιγχαμ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπέρμιγχαμ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Δουβλίνο προς το Μπέρμιγχαμ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Δουβλίνο προς Μπέρμιγχαμ

London Midland
London Midland
Arriva Trains Wales
Arriva Trains Wales
Virgin Trains
Virgin Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Πτήσεις Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Αεροπορικές εταιρείες Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Aer Lingus
Aer Lingus
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Δουβλίνο στο Μπέρμιγχαμ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Δουβλίνο προς Μπέρμιγχαμ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Δουβλίνο Μπέρμιγχαμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης