Προτεινόμενη διαδρομή
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λούμπλιν με αεροπορικά
Λούμπλιν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Λούμπλιν
Λούμπλιν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γλασκώβη από το Λούμπλιν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (PKP Intercity, FlixBus, Wizzair, Ryanair ή EuroLot), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γλασκώβη - Λούμπλιν.

Για το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γλασκώβη προς Λούμπλιν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γλασκώβη Λούμπλιν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γλασκώβη - Λούμπλιν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γλασκώβη Λούμπλιν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γλασκώβη με το Λούμπλιν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λούμπλιν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γλασκώβη Λούμπλιν

Πόλη αναχώρησης
Γλασκώβη
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Πόλη προορισμού
Λούμπλιν
Πολωνία
Απόσταση
1832 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Λούμπλιν
Αναζήτηση διαμονής στο Λούμπλιν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η PKP Intercity, FlixBus, Wizzair, Ryanair ή EuroLot, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γλασκώβη προς το Λούμπλιν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1832 km μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Γλασκώβη Λούμπλιν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Γλασκώβη προς το Λούμπλιν είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γλασκώβη-Λούμπλιν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Γλασκώβη-Λούμπλιν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γλασκώβη; Πού θα φτάσω στο Λούμπλιν;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γλασκώβη

Glasgow International
Χάρτης
Prestwick
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λούμπλιν

Lublin
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λούμπλιν

Lublin Zachodni
Χάρτης
Lublin Główny
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λούμπλιν

Lublin
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Λούμπλιν
Αναζήτηση διαμονής στο Λούμπλιν

Λεωφορείο Γλασκώβη Λούμπλιν

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γλασκώβη από Λούμπλιν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λούμπλιν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Γλασκώβη Λούμπλιν

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γλασκώβη Λούμπλιν

Τρένα Γλασκώβη Λούμπλιν

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γλασκώβη προς το Λούμπλιν. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γλασκώβη στο Λούμπλιν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γλασκώβη και Λούμπλιν.

Εταιρείες τρένων από Γλασκώβη προς Λούμπλιν

PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γλασκώβη Λούμπλιν

Πτήσεις Γλασκώβη Λούμπλιν

Αεροπορικές εταιρείες Γλασκώβη Λούμπλιν

Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
EuroLot
EuroLot
Αναζήτηση για πτήσεις Γλασκώβη Λούμπλιν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης