Προτεινόμενη διαδρομή
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βερολίνο με αεροπορικά
Βερολίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Newcastle Upon Tyne
Newcastle Upon Tyne
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Δείτε τιμές
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γλασκώβη στο Βερολίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γλασκώβη από το Βερολίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γλασκώβη στο Βερολίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Βερολίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, East Coast, ScotRail, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Βερολίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γλασκώβη - Βερολίνο.

Για το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Βερολίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γλασκώβη προς Βερολίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γλασκώβη στο Βερολίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γλασκώβη Βερολίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γλασκώβη - Βερολίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γλασκώβη Βερολίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γλασκώβη με το Βερολίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βερολίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γλασκώβη στο Βερολίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γλασκώβη Βερολίνο

Πόλη αναχώρησης
Γλασκώβη
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Πόλη προορισμού
Βερολίνο
Γερμανία
Βερολίνο
Απόσταση
1204 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Βερολίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Βερολίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Βερολίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Βερολίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γλασκώβη και Βερολίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, East Coast, ScotRail, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γλασκώβη και Βερολίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γλασκώβη και Βερολίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γλασκώβη στο Βερολίνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Γλασκώβη και Βερολίνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γλασκώβη - Βερολίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γλασκώβη στο Βερολίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γλασκώβη και Βερολίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γλασκώβη προς το Βερολίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βερολίνο για να καλύψουν την απόσταση των 1204 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γλασκώβη προς το Βερολίνο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γλασκώβη προς το Βερολίνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βερολίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γλασκώβη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γλασκώβη; Πού θα φτάσω στο Βερολίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γλασκώβη

Glasgow
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γλασκώβη

Glasgow Central
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γλασκώβη

Glasgow International
Χάρτης
Prestwick
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βερολίνο

Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin Alexanderplatz
Χάρτης
Berlin SXF
Χάρτης
Berlin central bus station
Χάρτης
Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Berlin Alt-Tegel
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βερολίνο

Berlin Hauptbahnhof
Χάρτης
Berlin Ostbahnhof
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin-Spandau
Χάρτης
Berlin-Lichtenberg
Χάρτης
S Ostkreuz Bhf (Berlin)
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βερολίνο

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Χάρτης
Tegel
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Βερολίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Βερολίνο

Λεωφορείο Γλασκώβη Βερολίνο

Τα λεωφορεία μεταξύ Γλασκώβη και Βερολίνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Γλασκώβη-Βερολίνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γλασκώβη-Βερολίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γλασκώβη προς Βερολίνο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γλασκώβη Βερολίνο

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
CityBusExpress
CityBusExpress
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
IC Bus
IC Bus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γλασκώβη Βερολίνο

Τρένα Γλασκώβη Βερολίνο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γλασκώβη προς το Βερολίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γλασκώβη στο Βερολίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γλασκώβη και Βερολίνο.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γλασκώβη προς το Βερολίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Γλασκώβη προς Βερολίνο

CrossCountry
CrossCountry
East Coast
East Coast
ScotRail
ScotRail
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Virgin Trains
Virgin Trains
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γλασκώβη Βερολίνο

Πτήσεις Γλασκώβη Βερολίνο

Αεροπορικές εταιρείες Γλασκώβη Βερολίνο

KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
FlyBE
FlyBE
Ryanair
Ryanair
British Airways
British Airways
Transavia.com
Transavia.com
Air Berlin
Air Berlin
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
OLT Express
OLT Express
Αναζήτηση για πτήσεις Γλασκώβη Βερολίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης