Προτεινόμενη διαδρομή
Γκότινγκεν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Πόρτο
Πόρτο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκότινγκεν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πόρτο με λεωφορείο
Πόρτο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκότινγκεν στο Πόρτο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκότινγκεν από το Πόρτο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκότινγκεν στο Πόρτο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines, Blablabus ή Easyjet), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκότινγκεν - Πόρτο.

Για το ταξίδι σας από το Γκότινγκεν στο Πόρτο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκότινγκεν προς Πόρτο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκότινγκεν στο Πόρτο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκότινγκεν Πόρτο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκότινγκεν - Πόρτο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκότινγκεν Πόρτο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκότινγκεν με το Πόρτο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πόρτο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκότινγκεν στο Πόρτο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκότινγκεν Πόρτο

Πόλη αναχώρησης
Γκότινγκεν
Γερμανία
Κάτω Σαξονία
Πόλη προορισμού
Πόρτο
Πορτογαλία
Απόσταση
1823 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκότινγκεν Πόρτο
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκότινγκεν στο Πόρτο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκότινγκεν στο Πόρτο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines, Blablabus ή Easyjet, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκότινγκεν στο Πόρτο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Γκότινγκεν-Πόρτο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Γκότινγκεν προς το Πόρτο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γκότινγκεν - Πόρτο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκότινγκεν-Πόρτο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκότινγκεν στο Πόρτο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γκότινγκεν προς το Πόρτο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πόρτο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γκότινγκεν προς το Πόρτο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πόρτο για να καλύψουν την απόσταση των 1823 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκότινγκεν-Πόρτο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκότινγκεν προς το Πόρτο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γκότινγκεν προς το Πόρτο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1823 km μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πόρτο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γκότινγκεν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γκότινγκεν προς το Πόρτο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκότινγκεν; Πού θα φτάσω στο Πόρτο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκότινγκεν

Göttingen, Zoologische Institute
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκότινγκεν

Göttingen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πόρτο

Porto
Χάρτης
Garagem Atlântico - R. de Alexandre Herculano
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πόρτο

Porto-Francisco Sá-Carneiro
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκότινγκεν Πόρτο
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτο

Λεωφορείο Γκότινγκεν Πόρτο

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γκότινγκεν-Πόρτο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γκότινγκεν από Πόρτο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πόρτο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γκότινγκεν-Πόρτο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γκότινγκεν προς Πόρτο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γκότινγκεν Πόρτο

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκότινγκεν Πόρτο

Τρένα Γκότινγκεν Πόρτο

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Γκότινγκεν προς το Πόρτο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκότινγκεν προς το Πόρτο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γκότινγκεν στο Πόρτο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πόρτο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γκότινγκεν στο Πόρτο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γκότινγκεν και Πόρτο.

Εταιρείες τρένων από Γκότινγκεν προς Πόρτο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκότινγκεν Πόρτο

Πτήσεις Γκότινγκεν Πόρτο

Αεροπορικές εταιρείες Γκότινγκεν Πόρτο

Easyjet
Easyjet
Aigle Azur
Aigle Azur
TAP Portugal
TAP Portugal
Transavia.com France
Transavia.com France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Γκότινγκεν Πόρτο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης