Προτεινόμενη διαδρομή
Γκρατς
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με τρένο για Κομοτηνή
Κομοτηνή
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκρατς
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Κομοτηνή
Κομοτηνή
Δείτε τιμές
Γκρατς
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με τρένο για Κομοτηνή
Κομοτηνή
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκρατς στο Κομοτηνή;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκρατς από το Κομοτηνή και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκρατς στο Κομοτηνή, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus ή Aegean Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκρατς - Κομοτηνή.

Για το ταξίδι σας από το Γκρατς στο Κομοτηνή, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Γκρατς Κομοτηνή με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Γκρατς προς Κομοτηνή

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκρατς στο Κομοτηνή, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκρατς Κομοτηνή με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκρατς - Κομοτηνή είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκρατς Κομοτηνή

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκρατς με το Κομοτηνή, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κομοτηνή σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκρατς στο Κομοτηνή για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκρατς Κομοτηνή

Πόλη αναχώρησης
Γκρατς
Αυστρία
Στυρία
Πόλη προορισμού
Κομοτηνή
Ελλάδα
Απόσταση
1033 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρατς Κομοτηνή
Αναζήτηση διαμονής στο Κομοτηνή
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρατς στο Κομοτηνή με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρατς στο Κομοτηνή με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus ή Aegean Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκρατς στο Κομοτηνή;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γκρατς προς το Κομοτηνή είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κομοτηνή (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γκρατς προς το Κομοτηνή είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κομοτηνή για να καλύψουν την απόσταση των 1033 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκρατς-Κομοτηνή μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Γκρατς στο Κομοτηνή;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Γκρατς-Κομοτηνή προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κομοτηνή από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Κομοτηνή.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκρατς προς το Κομοτηνή;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γκρατς προς το Κομοτηνή, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1033 km μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γκρατς προς το Κομοτηνή μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κομοτηνή πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γκρατς νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκρατς στο Κομοτηνή;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Γκρατς ή του Κομοτηνή βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Γκρατς προς το Κομοτηνή είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γκρατς - Κομοτηνή μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκρατς-Κομοτηνή μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκρατς; Πού θα φτάσω στο Κομοτηνή;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκρατς

Graz Puntigam
Χάρτης
Graz (Girardigasse)
Χάρτης
Graz Murpark
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκρατς

Graz Hbf
Χάρτης
Graz Don Bosco
Χάρτης
Graz Liebenau Murpark
Χάρτης
Graz Ostbahnhof-Messe
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γκρατς

Thalerhof
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κομοτηνή

Komotini / Κομοτηνή
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρατς Κομοτηνή
Αναζήτηση διαμονής στο Κομοτηνή

Πλοία Γκρατς Κομοτηνή

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Γκρατς προς το Κομοτηνή, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Γκρατς για το Κομοτηνή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γκρατς - Κομοτηνή στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Γκρατς Κομοτηνή

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
LANE Sea Line
LANE Sea Line
Sea Jets
Sea Jets
ANEK Lines
ANEK Lines
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Minoan Lines
Minoan Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Zante Ferries
Zante Ferries
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γκρατς Κομοτηνή

Λεωφορείο Γκρατς Κομοτηνή

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Γκρατς-Κομοτηνή. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κομοτηνή για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Γκρατς και Κομοτηνή προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Γκρατς Κομοτηνή

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκρατς Κομοτηνή

Τρένα Γκρατς Κομοτηνή

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γκρατς προς το Κομοτηνή. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γκρατς στο Κομοτηνή εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κομοτηνή είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκρατς προς το Κομοτηνή τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Γκρατς προς το Κομοτηνή μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Γκρατς προς Κομοτηνή

Hellenic Train
Hellenic Train
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκρατς Κομοτηνή

Πτήσεις Γκρατς Κομοτηνή

Αεροπορικές εταιρείες Γκρατς Κομοτηνή

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Air Malta
Air Malta
Bulgaria Air
Bulgaria Air
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Γκρατς Κομοτηνή

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης