Προτεινόμενη διαδρομή
Γκντανσκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Όσλο με αεροπορικά, λεωφορείο
Όσλο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκντανσκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Vaxjo
Vaxjo
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Όσλο
Όσλο
Δείτε τιμές
Γκντανσκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Γκέτεμποργκ
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο για Όσλο
Όσλο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκντανσκ στο Όσλο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκντανσκ από το Όσλο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκντανσκ στο Όσλο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (VY, PKP Intercity, FlixBus, Swebus ή VY Buss - NettBuss), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκντανσκ - Όσλο.

Για το ταξίδι σας από το Γκντανσκ στο Όσλο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκντανσκ προς Όσλο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκντανσκ στο Όσλο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκντανσκ Όσλο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκντανσκ - Όσλο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκντανσκ Όσλο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκντανσκ με το Όσλο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Όσλο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γκντανσκ Όσλο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Όσλο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γκντανσκ είτε στο Όσλο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκντανσκ στο Όσλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκντανσκ Όσλο

Πόλη αναχώρησης
Γκντανσκ
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Όσλο
Νορβηγία
Απόσταση
781 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκντανσκ Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκντανσκ στο Όσλο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκντανσκ στο Όσλο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η VY, PKP Intercity, FlixBus, Swebus ή VY Buss - NettBuss, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκντανσκ στο Όσλο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Γκντανσκ προς το Όσλο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκντανσκ-Όσλο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκντανσκ στο Όσλο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκντανσκ-Όσλο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκντανσκ προς το Όσλο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 781 km μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Όσλο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γκντανσκ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γκντανσκ στο Όσλο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Γκντανσκ προς το Όσλο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκντανσκ; Πού θα φτάσω στο Όσλο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκντανσκ

Gdańsk
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκντανσκ

Gdańsk Główny
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γκντανσκ

Rebiechowo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Όσλο

Oslo bstn Galleriet
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Όσλο

Oslo S
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης
Sandefjord
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκντανσκ Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο

Λεωφορείο Γκντανσκ Όσλο

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Όσλο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γκντανσκ-Όσλο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γκντανσκ προς Όσλο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γκντανσκ Όσλο

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκντανσκ Όσλο

Τρένα Γκντανσκ Όσλο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκντανσκ προς το Όσλο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γκντανσκ στο Όσλο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Όσλο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γκντανσκ στο Όσλο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο.

Εταιρείες τρένων από Γκντανσκ προς Όσλο

VY
VY
PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκντανσκ Όσλο

Πτήσεις Γκντανσκ Όσλο

Αεροπορικές εταιρείες Γκντανσκ Όσλο

Wideroe
Wideroe
NextJet
NextJet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Wizzair
Wizzair
Αναζήτηση για πτήσεις Γκντανσκ Όσλο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γκντανσκ Όσλο

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Γκντανσκ και Όσλο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκντανσκ στο Όσλο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Γκντανσκ προς Όσλο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Γκντανσκ Όσλο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γκντανσκ Όσλο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γκντανσκ Όσλο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης