Προτεινόμενη διαδρομή
Γκντανσκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μασσαλία με αεροπορικά, λεωφορείο
Μασσαλία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκντανσκ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μασσαλία
Μασσαλία
Δείτε τιμές
Γκντανσκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μασσαλία
Μασσαλία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκντανσκ στο Μασσαλία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκντανσκ από το Μασσαλία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκντανσκ στο Μασσαλία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκντανσκ και Μασσαλία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, Air France, Ryanair ή OLT Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκντανσκ και Μασσαλία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκντανσκ - Μασσαλία.

Για το ταξίδι σας από το Γκντανσκ στο Μασσαλία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκντανσκ προς Μασσαλία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκντανσκ στο Μασσαλία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Γκντανσκ Μασσαλία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκντανσκ με το Μασσαλία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μασσαλία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκντανσκ στο Μασσαλία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκντανσκ Μασσαλία

Πόλη αναχώρησης
Γκντανσκ
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Μασσαλία
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Απόσταση
1562 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκντανσκ Μασσαλία
Αναζήτηση διαμονής στο Μασσαλία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκντανσκ στο Μασσαλία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκντανσκ στο Μασσαλία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκντανσκ και Μασσαλία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, Air France, Ryanair ή OLT Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκντανσκ και Μασσαλία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκντανσκ και Μασσαλία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκντανσκ προς το Μασσαλία;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γκντανσκ προς το Μασσαλία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γκντανσκ προς το Μασσαλία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκντανσκ στο Μασσαλία;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γκντανσκ προς το Μασσαλία είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μασσαλία (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γκντανσκ προς το Μασσαλία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μασσαλία για να καλύψουν την απόσταση των 1562 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκντανσκ; Πού θα φτάσω στο Μασσαλία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκντανσκ

Gdańsk
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γκντανσκ

Rebiechowo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μασσαλία

Marseille
Χάρτης
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μασσαλία

Marseille Provence
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκντανσκ Μασσαλία
Αναζήτηση διαμονής στο Μασσαλία

Λεωφορείο Γκντανσκ Μασσαλία

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γκντανσκ-Μασσαλία συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γκντανσκ-Μασσαλία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γκντανσκ προς Μασσαλία στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Γκντανσκ και Μασσαλία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Γκντανσκ Μασσαλία

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκντανσκ Μασσαλία

Πτήσεις Γκντανσκ Μασσαλία

Αεροπορικές εταιρείες Γκντανσκ Μασσαλία

Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
OLT Express
OLT Express
Wizzair
Wizzair
Αναζήτηση για πτήσεις Γκντανσκ Μασσαλία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης