Προτεινόμενη διαδρομή
Γενεύη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γενεύη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γενεύη στο Ηγουμενίτσα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γενεύη από το Ηγουμενίτσα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γενεύη στο Ηγουμενίτσα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Swiss International Airlines, Darwin Airline, ANEK Lines ή Agoudimos Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γενεύη - Ηγουμενίτσα.

Για το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ηγουμενίτσα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Γενεύη Ηγουμενίτσα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Γενεύη προς Ηγουμενίτσα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γενεύη στο Ηγουμενίτσα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Γενεύη Ηγουμενίτσα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γενεύη με το Ηγουμενίτσα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ηγουμενίτσα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γενεύη στο Ηγουμενίτσα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γενεύη Ηγουμενίτσα

Πόλη αναχώρησης
Γενεύη
Ελβετία
Πόλη προορισμού
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Απόσταση
1368 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Γενεύη Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Swiss International Airlines, Darwin Airline, ANEK Lines ή Agoudimos Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γενεύη προς το Ηγουμενίτσα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1368 km μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γενεύη προς το Ηγουμενίτσα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Γενεύη Ηγουμενίτσα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γενεύη προς το Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Γενεύη στο Ηγουμενίτσα;
Άνεση Το πλοίο Γενεύη-Ηγουμενίτσα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηγουμενίτσα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ηγουμενίτσα.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ηγουμενίτσα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γενεύη στο Ηγουμενίτσα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γενεύη προς το Ηγουμενίτσα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ηγουμενίτσα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Γενεύη-Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γενεύη προς το Ηγουμενίτσα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ηγουμενίτσα για να καλύψουν την απόσταση των 1368 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γενεύη; Πού θα φτάσω στο Ηγουμενίτσα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γενεύη

Geneva
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γενεύη

Geneva-Cointrin International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ηγουμενίτσα

Igoumenitsa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γενεύη Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα

Πλοία Γενεύη Ηγουμενίτσα

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Γενεύη προς Ηγουμενίτσα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ηγουμενίτσα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Γενεύη προς το Ηγουμενίτσα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Γενεύη για το Ηγουμενίτσα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γενεύη - Ηγουμενίτσα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Γενεύη Ηγουμενίτσα

ANEK Lines
ANEK Lines
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
Kerkyra Lines
Kerkyra Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γενεύη Ηγουμενίτσα

Λεωφορείο Γενεύη Ηγουμενίτσα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Γενεύη και Ηγουμενίτσα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γενεύη-Ηγουμενίτσα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γενεύη-Ηγουμενίτσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γενεύη προς Ηγουμενίτσα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γενεύη Ηγουμενίτσα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γενεύη Ηγουμενίτσα

Πτήσεις Γενεύη Ηγουμενίτσα

Αεροπορικές εταιρείες Γενεύη Ηγουμενίτσα

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Darwin Airline
Darwin Airline
Αναζήτηση για πτήσεις Γενεύη Ηγουμενίτσα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης