Προτεινόμενη διαδρομή
Γενεύη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άμστερνταμ με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο
Άμστερνταμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γενεύη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Ρότερνταμ
Ρότερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Δείτε τιμές
Γενεύη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γενεύη στο Άμστερνταμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γενεύη από το Άμστερνταμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γενεύη στο Άμστερνταμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (TGV Lyria, Nederlandse Spoorwegen NS, Thalys, Eurolines CH ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γενεύη - Άμστερνταμ.

Για το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Άμστερνταμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γενεύη προς Άμστερνταμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γενεύη στο Άμστερνταμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γενεύη Άμστερνταμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γενεύη - Άμστερνταμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γενεύη Άμστερνταμ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γενεύη με το Άμστερνταμ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Άμστερνταμ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γενεύη Άμστερνταμ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γενεύη είτε στο Άμστερνταμ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γενεύη στο Άμστερνταμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γενεύη Άμστερνταμ

Πόλη αναχώρησης
Γενεύη
Ελβετία
Πόλη προορισμού
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Απόσταση
692 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γενεύη Άμστερνταμ
Αναζήτηση διαμονής στο Άμστερνταμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Άμστερνταμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Άμστερνταμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η TGV Lyria, Nederlandse Spoorwegen NS, Thalys, Eurolines CH ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γενεύη προς το Άμστερνταμ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 692 km μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γενεύη προς το Άμστερνταμ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γενεύη προς το Άμστερνταμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Άμστερνταμ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γενεύη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γενεύη στο Άμστερνταμ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γενεύη-Άμστερνταμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γενεύη - Άμστερνταμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γενεύη στο Άμστερνταμ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γενεύη προς το Άμστερνταμ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Άμστερνταμ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Γενεύη-Άμστερνταμ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γενεύη προς το Άμστερνταμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Άμστερνταμ για να καλύψουν την απόσταση των 692 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γενεύη στο Άμστερνταμ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Γενεύη προς το Άμστερνταμ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Γενεύη Άμστερνταμ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γενεύη; Πού θα φτάσω στο Άμστερνταμ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γενεύη

Geneva
Χάρτης
Genève aéroport secteur international
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γενεύη

Genève Gare de Cornavin
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γενεύη

Geneva-Cointrin International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Άμστερνταμ

Amsterdam
Χάρτης
Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης
Schiphol
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γενεύη Άμστερνταμ
Αναζήτηση διαμονής στο Άμστερνταμ

Λεωφορείο Γενεύη Άμστερνταμ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γενεύη-Άμστερνταμ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γενεύη από Άμστερνταμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Άμστερνταμ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γενεύη-Άμστερνταμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γενεύη προς Άμστερνταμ στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Γενεύη-Άμστερνταμ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Γενεύη Άμστερνταμ

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γενεύη Άμστερνταμ

Τρένα Γενεύη Άμστερνταμ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γενεύη στο Άμστερνταμ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Άμστερνταμ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γενεύη προς το Άμστερνταμ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γενεύη στο Άμστερνταμ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ.

Εταιρείες τρένων από Γενεύη προς Άμστερνταμ

TGV Lyria
TGV Lyria
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Thalys
Thalys
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γενεύη Άμστερνταμ

Πτήσεις Γενεύη Άμστερνταμ

Αεροπορικές εταιρείες Γενεύη Άμστερνταμ

KLM
KLM
Transavia.com
Transavia.com
Luxair
Luxair
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Γενεύη Άμστερνταμ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γενεύη Άμστερνταμ

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Γενεύη και Άμστερνταμ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γενεύη στο Άμστερνταμ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Γενεύη προς Άμστερνταμ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Γενεύη Άμστερνταμ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Γενεύη προς το Άμστερνταμ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γενεύη Άμστερνταμ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γενεύη Άμστερνταμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης