Προτεινόμενη διαδρομή
Γένοβα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μόντε Κάρλο με τρένο, Carpooling
Μόντε Κάρλο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γένοβα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Ventimiglia
Ventimiglia
Ταξιδέψτε με τρένο για Μόντε Κάρλο
Μόντε Κάρλο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γένοβα στο Μόντε Κάρλο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γένοβα από το Μόντε Κάρλο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γένοβα στο Μόντε Κάρλο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Russian Railways, Thello, Trenitalia, SNCF ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γένοβα - Μόντε Κάρλο.

Για το ταξίδι σας από το Γένοβα στο Μόντε Κάρλο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Γένοβα Μόντε Κάρλο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γένοβα - Μόντε Κάρλο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γένοβα Μόντε Κάρλο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μόντε Κάρλο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γένοβα είτε στο Μόντε Κάρλο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γένοβα στο Μόντε Κάρλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γένοβα Μόντε Κάρλο

Πόλη αναχώρησης
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Πόλη προορισμού
Μόντε Κάρλο
Μονακό
Απόσταση
141 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Γένοβα Μόντε Κάρλο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόντε Κάρλο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γένοβα στο Μόντε Κάρλο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γένοβα στο Μόντε Κάρλο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Russian Railways, Thello, Trenitalia, SNCF ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γένοβα στο Μόντε Κάρλο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γένοβα-Μόντε Κάρλο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γένοβα στο Μόντε Κάρλο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Γένοβα Μόντε Κάρλο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γένοβα; Πού θα φτάσω στο Μόντε Κάρλο;

Σταθμοί αναχώρησης στο Γένοβα

Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Χάρτης
Genova Brignole
Χάρτης
Genova Sampierdarena
Χάρτης
Genova Cornigliano
Χάρτης
Genova Nervi
Χάρτης
Genova Pegli
Χάρτης
Genova Pra
Χάρτης
Genova Quarto dei Mille
Χάρτης
Genova Quinto al Mare
Χάρτης
Genova Sestri Ponente
Χάρτης
Genova Sturla
Χάρτης
Genova Voltri
Χάρτης
None
None

Σταθμοί άφιξης Μόντε Κάρλο

Monaco-Monte-Carlo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γένοβα Μόντε Κάρλο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόντε Κάρλο

Τρένα Γένοβα Μόντε Κάρλο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γένοβα προς το Μόντε Κάρλο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Γένοβα προς Μόντε Κάρλο

Russian Railways
Russian Railways
Thello
Thello
Trenitalia
Trenitalia
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γένοβα Μόντε Κάρλο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γένοβα Μόντε Κάρλο

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Γένοβα προς το Μόντε Κάρλο εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Γένοβα και Μόντε Κάρλο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γένοβα Μόντε Κάρλο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γένοβα Μόντε Κάρλο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης