Προτεινόμενη διαδρομή
Βόννη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άμστερνταμ με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Άμστερνταμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βόννη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κολωνία
Κολωνία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Δείτε τιμές
Βόννη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βόννη στο Άμστερνταμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βόννη από το Άμστερνταμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βόννη στο Άμστερνταμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, ÖBB, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βόννη - Άμστερνταμ.

Για το ταξίδι σας από το Βόννη στο Άμστερνταμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βόννη προς Άμστερνταμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βόννη στο Άμστερνταμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βόννη Άμστερνταμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βόννη - Άμστερνταμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βόννη Άμστερνταμ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βόννη είτε στο Άμστερνταμ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βόννη στο Άμστερνταμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βόννη Άμστερνταμ

Πόλη αναχώρησης
Βόννη
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Απόσταση
238 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βόννη Άμστερνταμ
Αναζήτηση διαμονής στο Άμστερνταμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βόννη στο Άμστερνταμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βόννη στο Άμστερνταμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, ÖBB, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βόννη στο Άμστερνταμ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Βόννη προς το Άμστερνταμ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Βόννη Άμστερνταμ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βόννη στο Άμστερνταμ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βόννη-Άμστερνταμ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Βόννη προς το Άμστερνταμ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βόννη - Άμστερνταμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βόννη-Άμστερνταμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βόννη στο Άμστερνταμ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βόννη προς το Άμστερνταμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Άμστερνταμ για να καλύψουν την απόσταση των 238 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Βόννη-Άμστερνταμ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βόννη; Πού θα φτάσω στο Άμστερνταμ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βόννη

Bonn
Χάρτης
Bonn, Bertha-von-Suttnerplatz
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βόννη

Bonn Hbf
Χάρτης
Bonn-Bad Godesberg
Χάρτης
Bonn-Beuel
Χάρτης
Bonn-Mehlem
Χάρτης
Bonn-Oberkassel
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βόννη Άμστερνταμ
Αναζήτηση διαμονής στο Άμστερνταμ

Λεωφορείο Βόννη Άμστερνταμ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βόννη-Άμστερνταμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βόννη προς Άμστερνταμ στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βόννη-Άμστερνταμ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Βόννη Άμστερνταμ

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βόννη Άμστερνταμ

Τρένα Βόννη Άμστερνταμ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βόννη προς το Άμστερνταμ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βόννη προς το Άμστερνταμ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Βόννη προς το Άμστερνταμ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Βόννη προς Άμστερνταμ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Mittelrheinbahn
Mittelrheinbahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βόννη Άμστερνταμ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βόννη Άμστερνταμ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Βόννη Άμστερνταμ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βόννη και Άμστερνταμ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Βόννη προς το Άμστερνταμ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βόννη Άμστερνταμ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βόννη Άμστερνταμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης