Προτεινόμενη διαδρομή
Βρότσλαβ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μάαστριχτ με Carpooling, λεωφορείο
Μάαστριχτ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βρότσλαβ
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Αϊντχόβεν
Αϊντχόβεν
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μάαστριχτ
Μάαστριχτ
Δείτε τιμές
Βρότσλαβ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Κολωνία
Κολωνία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μάαστριχτ
Μάαστριχτ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βρότσλαβ από το Μάαστριχτ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar, FlixBus, DeinBus ή Wizzair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βρότσλαβ - Μάαστριχτ.

Για το ταξίδι σας από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βρότσλαβ προς Μάαστριχτ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βρότσλαβ Μάαστριχτ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βρότσλαβ - Μάαστριχτ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βρότσλαβ με το Μάαστριχτ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μάαστριχτ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μάαστριχτ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βρότσλαβ είτε στο Μάαστριχτ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Πόλη αναχώρησης
Βρότσλαβ
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Μάαστριχτ
Ολλανδία
Απόσταση
794 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρότσλαβ Μάαστριχτ
Αναζήτηση διαμονής στο Μάαστριχτ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar, FlixBus, DeinBus ή Wizzair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Βρότσλαβ προς το Μάαστριχτ.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βρότσλαβ προς το Μάαστριχτ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μάαστριχτ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Βρότσλαβ-Μάαστριχτ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βρότσλαβ προς το Μάαστριχτ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 794 km μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βρότσλαβ προς το Μάαστριχτ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βρότσλαβ-Μάαστριχτ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βρότσλαβ-Μάαστριχτ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βρότσλαβ; Πού θα φτάσω στο Μάαστριχτ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βρότσλαβ

Wroclaw
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βρότσλαβ

Strachowice
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μάαστριχτ

Maastricht
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μάαστριχτ

Maastricht
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρότσλαβ Μάαστριχτ
Αναζήτηση διαμονής στο Μάαστριχτ

Λεωφορείο Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βρότσλαβ-Μάαστριχτ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μάαστριχτ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Βρότσλαβ Μάαστριχτ

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Τρένα Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μάαστριχτ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βρότσλαβ προς το Μάαστριχτ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Βρότσλαβ προς Μάαστριχτ

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Πτήσεις Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Αεροπορικές εταιρείες Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Wizzair
Wizzair
Αναζήτηση για πτήσεις Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Βρότσλαβ Μάαστριχτ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βρότσλαβ και Μάαστριχτ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βρότσλαβ στο Μάαστριχτ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βρότσλαβ προς Μάαστριχτ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βρότσλαβ Μάαστριχτ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης