Προτεινόμενη διαδρομή
Βρότσλαβ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με λεωφορείο, αεροπορικά
Βενετία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βρότσλαβ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βρότσλαβ στο Βενετία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βρότσλαβ από το Βενετία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βρότσλαβ στο Βενετία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Ryanair, FlixBus, Hellö, Blablacar ή ÖBB), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βρότσλαβ - Βενετία.

Για το ταξίδι σας από το Βρότσλαβ στο Βενετία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βρότσλαβ προς Βενετία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βρότσλαβ στο Βενετία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βρότσλαβ Βενετία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βρότσλαβ - Βενετία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βρότσλαβ Βενετία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βρότσλαβ με το Βενετία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βενετία σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βρότσλαβ Βενετία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βενετία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βρότσλαβ είτε στο Βενετία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βρότσλαβ στο Βενετία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βρότσλαβ Βενετία

Πόλη αναχώρησης
Βρότσλαβ
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
719 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρότσλαβ Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρότσλαβ στο Βενετία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρότσλαβ στο Βενετία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Ryanair, FlixBus, Hellö, Blablacar ή ÖBB, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βρότσλαβ στο Βενετία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Βρότσλαβ προς το Βενετία.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Βρότσλαβ στο Βενετία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βρότσλαβ στο Βενετία;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Βρότσλαβ-Βενετία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βρότσλαβ προς το Βενετία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 719 km μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βενετία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βρότσλαβ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βρότσλαβ στο Βενετία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βρότσλαβ-Βενετία θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βρότσλαβ-Βενετία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βρότσλαβ; Πού θα φτάσω στο Βενετία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βρότσλαβ

Wroclaw
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βρότσλαβ

Strachowice
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βενετία

Venezia Tronchetto Stazione
Χάρτης
Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης
Venice (Airport VCE)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βενετία

Venezia Mestre
Χάρτης
Venezia Santa Lucia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βενετία

Treviso
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρότσλαβ Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία

Λεωφορείο Βρότσλαβ Βενετία

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βρότσλαβ από Βενετία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βενετία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βρότσλαβ-Βενετία. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Βρότσλαβ Βενετία

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βρότσλαβ Βενετία

Τρένα Βρότσλαβ Βενετία

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βρότσλαβ στο Βενετία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βρότσλαβ προς το Βενετία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Βρότσλαβ προς Βενετία

ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βρότσλαβ Βενετία

Πτήσεις Βρότσλαβ Βενετία

Αεροπορικές εταιρείες Βρότσλαβ Βενετία

Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Βρότσλαβ Βενετία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βρότσλαβ Βενετία

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βρότσλαβ και Βενετία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βρότσλαβ Βενετία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βρότσλαβ Βενετία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης