Προτεινόμενη διαδρομή
Βιέννη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαράγεβο με αεροπορικά
Σαράγεβο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βιέννη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ζάγκρεμπ
Ζάγκρεμπ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σαράγεβο
Σαράγεβο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βιέννη στο Σαράγεβο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βιέννη από το Σαράγεβο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βιέννη στο Σαράγεβο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellö, FlixBus, Croatia Airlines, Air Serbia ή Austrian Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βιέννη - Σαράγεβο.

Για το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Σαράγεβο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βιέννη προς Σαράγεβο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βιέννη στο Σαράγεβο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Βιέννη Σαράγεβο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βιέννη με το Σαράγεβο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σαράγεβο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βιέννη Σαράγεβο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σαράγεβο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βιέννη είτε στο Σαράγεβο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βιέννη στο Σαράγεβο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βιέννη Σαράγεβο

Πόλη αναχώρησης
Βιέννη
Αυστρία
Βιέννη
Πόλη προορισμού
Σαράγεβο
Βοσνία Και Ερζεγοβίνη
Απόσταση
509 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βιέννη Σαράγεβο
Αναζήτηση διαμονής στο Σαράγεβο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Σαράγεβο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Σαράγεβο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellö, FlixBus, Croatia Airlines, Air Serbia ή Austrian Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βιέννη προς το Σαράγεβο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 509 km μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σαράγεβο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βιέννη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βιέννη στο Σαράγεβο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Βιέννη-Σαράγεβο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βιέννη στο Σαράγεβο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Βιέννη Σαράγεβο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βιέννη; Πού θα φτάσω στο Σαράγεβο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βιέννη

(VIB) Vienna International Busterminal
Χάρτης
Vienna (central station)
Χάρτης
Vienna VIE
Χάρτης
Vienna Erdberg
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βιέννη

Vienna-Schwechat International
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σαράγεβο

Butmir
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βιέννη Σαράγεβο
Αναζήτηση διαμονής στο Σαράγεβο

Λεωφορείο Βιέννη Σαράγεβο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βιέννη-Σαράγεβο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βιέννη προς Σαράγεβο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σαράγεβο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βιέννη και Σαράγεβο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Βιέννη Σαράγεβο

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βιέννη Σαράγεβο

Πτήσεις Βιέννη Σαράγεβο

Αεροπορικές εταιρείες Βιέννη Σαράγεβο

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Air Serbia
Air Serbia
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βιέννη Σαράγεβο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βιέννη Σαράγεβο

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Βιέννη Σαράγεβο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βιέννη στο Σαράγεβο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βιέννη προς Σαράγεβο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βιέννη Σαράγεβο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βιέννη Σαράγεβο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης