Προτεινόμενη διαδρομή
Βιέννη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με αεροπορικά
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βιέννη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βιέννη από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, Eurolines CH ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βιέννη - Πουέρτο ντελ Ροζάριο.

Για το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βιέννη προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βιέννη - Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βιέννη με το Πουέρτο ντελ Ροζάριο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πόλη αναχώρησης
Βιέννη
Αυστρία
Βιέννη
Πόλη προορισμού
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
3390 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Αναζήτηση διαμονής στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, Eurolines CH ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βιέννη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3390 km μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βιέννη-Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Βιέννη-Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βιέννη; Πού θα φτάσω στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βιέννη

(VIB) Vienna International Busterminal
Χάρτης
Vienna Erdberg
Χάρτης
Vienna (central station)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βιέννη

Wien Westbahnhof
Χάρτης
Wien Meidling
Χάρτης
Wien Hütteldorf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βιέννη

Vienna-Schwechat International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Puerto del Rosario
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Puerto del Rosario
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Αναζήτηση διαμονής στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πλοία Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Βιέννη για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βιέννη - Πουέρτο ντελ Ροζάριο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas
Naviera Armas
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Λεωφορείο Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βιέννη-Πουέρτο ντελ Ροζάριο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βιέννη προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βιέννη από Πουέρτο ντελ Ροζάριο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τρένα Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βιέννη προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βιέννη στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βιέννη και Πουέρτο ντελ Ροζάριο.

Εταιρείες τρένων από Βιέννη προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πτήσεις Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Αεροπορικές εταιρείες Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Air Berlin
Air Berlin
Germania
Germania
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Lufthansa
Lufthansa
TUIfly
TUIfly
Transavia.com
Transavia.com
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Niki Airlines
Niki Airlines
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Iran Air
Iran Air
Eurowings
Eurowings
Air France
Air France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Luxair
Luxair
Binter Canarias
Binter Canarias
Jetairfly
Jetairfly
Αναζήτηση για πτήσεις Βιέννη Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης