Προτεινόμενη διαδρομή
Βερολίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κισινάου με αεροπορικά
Κισινάου
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κισινάου
Κισινάου
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βερολίνο στο Κισινάου;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βερολίνο από το Κισινάου και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βερολίνο στο Κισινάου, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Κισινάου, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, PKP Intercity, Russian Railways, FlixBus ή Wizzair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Κισινάου, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βερολίνο - Κισινάου.

Για το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Κισινάου, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βερολίνο προς Κισινάου

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βερολίνο στο Κισινάου, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βερολίνο Κισινάου με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βερολίνο - Κισινάου είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βερολίνο Κισινάου

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βερολίνο με το Κισινάου, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κισινάου σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βερολίνο στο Κισινάου για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βερολίνο Κισινάου

Πόλη αναχώρησης
Βερολίνο
Γερμανία
Βερολίνο
Πόλη προορισμού
Κισινάου
Μολδαβία
Απόσταση
1263 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Κισινάου
Αναζήτηση διαμονής στο Κισινάου
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Κισινάου με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Κισινάου με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βερολίνο και Κισινάου που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, PKP Intercity, Russian Railways, FlixBus ή Wizzair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βερολίνο και Κισινάου με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Κισινάου

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βερολίνο στο Κισινάου;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Βερολίνο προς το Κισινάου είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βερολίνο - Κισινάου μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βερολίνο προς το Κισινάου;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βερολίνο προς το Κισινάου, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κισινάου πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βερολίνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βερολίνο στο Κισινάου;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βερολίνο και Κισινάου, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βερολίνο προς το Κισινάου είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κισινάου για να καλύψουν την απόσταση των 1263 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βερολίνο; Πού θα φτάσω στο Κισινάου;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βερολίνο

Berlin central bus station
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin SXF
Χάρτης
Berlin Alt-Tegel
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βερολίνο

Berlin Hauptbahnhof
Χάρτης
Berlin Ostbahnhof
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βερολίνο

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Χάρτης
Tegel
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κισινάου

Chisinau
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Κισινάου
Αναζήτηση διαμονής στο Κισινάου

Λεωφορείο Βερολίνο Κισινάου

Τα λεωφορεία μεταξύ Βερολίνο και Κισινάου προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βερολίνο-Κισινάου ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βερολίνο προς Κισινάου στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βερολίνο από Κισινάου ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κισινάου, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βερολίνο Κισινάου

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βερολίνο Κισινάου

Τρένα Βερολίνο Κισινάου

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βερολίνο προς το Κισινάου τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βερολίνο προς το Κισινάου μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βερολίνο στο Κισινάου. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Κισινάου.

Εταιρείες τρένων από Βερολίνο προς Κισινάου

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
PKP Intercity
PKP Intercity
Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βερολίνο Κισινάου

Πτήσεις Βερολίνο Κισινάου

Αεροπορικές εταιρείες Βερολίνο Κισινάου

Wizzair
Wizzair
Ukraine International
Ukraine International
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Aerosvit Airlines
Aerosvit Airlines
Air Moldova
Air Moldova
EuroLot
EuroLot
Αναζήτηση για πτήσεις Βερολίνο Κισινάου

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης