Προτεινόμενη διαδρομή
Βερολίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζάγκρεμπ με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling
Ζάγκρεμπ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Ζάγκρεμπ
Ζάγκρεμπ
Δείτε τιμές
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Γκρατς
Γκρατς
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ζάγκρεμπ
Ζάγκρεμπ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βερολίνο από το Ζάγκρεμπ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, Croatia Airlines ή Czech Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βερολίνο - Ζάγκρεμπ.

Για το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βερολίνο προς Ζάγκρεμπ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βερολίνο Ζάγκρεμπ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βερολίνο - Ζάγκρεμπ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βερολίνο με το Ζάγκρεμπ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ζάγκρεμπ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ζάγκρεμπ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βερολίνο είτε στο Ζάγκρεμπ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Πόλη αναχώρησης
Βερολίνο
Γερμανία
Βερολίνο
Πόλη προορισμού
Ζάγκρεμπ
Κροατία
Ζάγκρεμπ
Απόσταση
771 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Ζάγκρεμπ
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάγκρεμπ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, Croatia Airlines ή Czech Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βερολίνο προς το Ζάγκρεμπ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ζάγκρεμπ για να καλύψουν την απόσταση των 771 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Βερολίνο-Ζάγκρεμπ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βερολίνο προς το Ζάγκρεμπ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βερολίνο προς το Ζάγκρεμπ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 771 km μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ζάγκρεμπ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βερολίνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βερολίνο Ζάγκρεμπ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Βερολίνο προς το Ζάγκρεμπ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βερολίνο-Ζάγκρεμπ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βερολίνο - Ζάγκρεμπ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βερολίνο-Ζάγκρεμπ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βερολίνο προς το Ζάγκρεμπ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Βερολίνο Ζάγκρεμπ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βερολίνο; Πού θα φτάσω στο Ζάγκρεμπ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βερολίνο

Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin SXF
Χάρτης
Berlin central bus station
Χάρτης
Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Berlin, U-Bahnhof Alt-Tegel, Karolinenstraße
Χάρτης
Berlin, Am Ostbahnhof (InterCityHotel)
Χάρτης
Berlin Alexanderplatz
Χάρτης
Berlin Alt-Tegel
Χάρτης
Berlin Zoo
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βερολίνο

Berlin Hauptbahnhof
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βερολίνο

Tegel
Χάρτης
Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ζάγκρεμπ

Zagreb
Χάρτης
Zagreb
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ζάγκρεμπ

Pleso
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Ζάγκρεμπ
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάγκρεμπ

Λεωφορείο Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βερολίνο-Ζάγκρεμπ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βερολίνο προς Ζάγκρεμπ στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βερολίνο από Ζάγκρεμπ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ζάγκρεμπ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βερολίνο-Ζάγκρεμπ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Βερολίνο Ζάγκρεμπ

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Τρένα Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βερολίνο προς το Ζάγκρεμπ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Βερολίνο προς το Ζάγκρεμπ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα τρένα μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Βερολίνο προς Ζάγκρεμπ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Πτήσεις Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Αεροπορικές εταιρείες Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Easyjet
Easyjet
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Germanwings
Germanwings
Αναζήτηση για πτήσεις Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βερολίνο στο Ζάγκρεμπ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βερολίνο προς Ζάγκρεμπ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Ζάγκρεμπ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βερολίνο Ζάγκρεμπ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης