Προτεινόμενη διαδρομή
Βερολίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γιονκόπινγκ με λεωφορείο
Γιονκόπινγκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Γιονκόπινγκ
Γιονκόπινγκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βερολίνο στο Γιονκόπινγκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βερολίνο από το Γιονκόπινγκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βερολίνο στο Γιονκόπινγκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Γιονκόπινγκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, IC Bus, FlixBus, Eurolines ή Norwegian Air Shuttle), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Γιονκόπινγκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βερολίνο - Γιονκόπινγκ.

Για το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Γιονκόπινγκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βερολίνο προς Γιονκόπινγκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βερολίνο στο Γιονκόπινγκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βερολίνο Γιονκόπινγκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βερολίνο - Γιονκόπινγκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βερολίνο Γιονκόπινγκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βερολίνο με το Γιονκόπινγκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γιονκόπινγκ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βερολίνο στο Γιονκόπινγκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βερολίνο Γιονκόπινγκ

Πόλη αναχώρησης
Βερολίνο
Γερμανία
Βερολίνο
Πόλη προορισμού
Γιονκόπινγκ
Σουηδία
Απόσταση
587 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Γιονκόπινγκ
Αναζήτηση διαμονής στο Γιονκόπινγκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Γιονκόπινγκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Γιονκόπινγκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βερολίνο και Γιονκόπινγκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, IC Bus, FlixBus, Eurolines ή Norwegian Air Shuttle, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βερολίνο και Γιονκόπινγκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Γιονκόπινγκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βερολίνο στο Γιονκόπινγκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βερολίνο-Γιονκόπινγκ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βερολίνο-Γιονκόπινγκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βερολίνο στο Γιονκόπινγκ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βερολίνο και Γιονκόπινγκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Βερολίνο-Γιονκόπινγκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βερολίνο προς το Γιονκόπινγκ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βερολίνο και Γιονκόπινγκ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 587 km μεταξύ Βερολίνο και Γιονκόπινγκ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Γιονκόπινγκ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βερολίνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βερολίνο; Πού θα φτάσω στο Γιονκόπινγκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βερολίνο

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin Alexanderplatz
Χάρτης
Berlin SXF
Χάρτης
Berlin central bus station
Χάρτης
Berlin Alt-Tegel
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βερολίνο

Berlin Hauptbahnhof
Χάρτης
Berlin Ostbahnhof
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βερολίνο

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Χάρτης
Tegel
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γιονκόπινγκ

Jönköping Centralstation
Χάρτης
Jonkoping
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Γιονκόπινγκ
Αναζήτηση διαμονής στο Γιονκόπινγκ

Λεωφορείο Βερολίνο Γιονκόπινγκ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βερολίνο-Γιονκόπινγκ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βερολίνο και Γιονκόπινγκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βερολίνο-Γιονκόπινγκ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Βερολίνο Γιονκόπινγκ

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βερολίνο Γιονκόπινγκ

Τρένα Βερολίνο Γιονκόπινγκ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βερολίνο προς το Γιονκόπινγκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Βερολίνο προς το Γιονκόπινγκ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βερολίνο προς το Γιονκόπινγκ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Βερολίνο προς Γιονκόπινγκ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βερολίνο Γιονκόπινγκ

Πτήσεις Βερολίνο Γιονκόπινγκ

Αεροπορικές εταιρείες Βερολίνο Γιονκόπινγκ

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βερολίνο Γιονκόπινγκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης