Προτεινόμενη διαδρομή
Βενετία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νιμ με λεωφορείο, Carpooling
Νιμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βενετία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, αεροπορικά για Μασσαλία
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Νιμ
Νιμ
Δείτε τιμές
Βενετία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Τορίνο
Τορίνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Νιμ
Νιμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βενετία στο Νιμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βενετία από το Νιμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βενετία στο Νιμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Νιμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, SNCF, FlixBus, Blablabus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Νιμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βενετία - Νιμ.

Για το ταξίδι σας από το Βενετία στο Νιμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βενετία προς Νιμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βενετία στο Νιμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βενετία Νιμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βενετία - Νιμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βενετία Νιμ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βενετία με το Νιμ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νιμ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βενετία Νιμ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βενετία και Νιμ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Νιμ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βενετία είτε στο Νιμ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βενετία στο Νιμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βενετία Νιμ

Πόλη αναχώρησης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Πόλη προορισμού
Νιμ
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Απόσταση
656 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Νιμ
Αναζήτηση διαμονής στο Νιμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Νιμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Νιμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βενετία και Νιμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, SNCF, FlixBus, Blablabus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βενετία και Νιμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Νιμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βενετία στο Νιμ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βενετία-Νιμ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βενετία - Νιμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βενετία προς το Νιμ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βενετία προς το Νιμ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Νιμ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βενετία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βενετία στο Νιμ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βενετία και Νιμ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βενετία προς το Νιμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νιμ για να καλύψουν την απόσταση των 656 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βενετία στο Νιμ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Βενετία προς το Νιμ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βενετία; Πού θα φτάσω στο Νιμ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βενετία

Venice (Airport VCE)
Χάρτης
Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βενετία

Venezia Santa Lucia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βενετία

Marco Polo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νιμ

Parking Relais Nîmes Parnasse
Χάρτης
Nimes
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νιμ

Nîmes
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Νιμ
Αναζήτηση διαμονής στο Νιμ

Λεωφορείο Βενετία Νιμ

Τα λεωφορεία μεταξύ Βενετία και Νιμ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βενετία από Νιμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Νιμ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βενετία και Νιμ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Νιμ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Βενετία Νιμ

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βενετία Νιμ

Τρένα Βενετία Νιμ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βενετία προς το Νιμ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βενετία προς το Νιμ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βενετία στο Νιμ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Νιμ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Βενετία προς Νιμ

Trenitalia
Trenitalia
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βενετία Νιμ

Πτήσεις Βενετία Νιμ

Αεροπορικές εταιρείες Βενετία Νιμ

Air Corsica
Air Corsica
Αναζήτηση για πτήσεις Βενετία Νιμ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βενετία Νιμ

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Βενετία προς το Νιμ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βενετία στο Νιμ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βενετία προς Νιμ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Νιμ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βενετία Νιμ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βενετία Νιμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης