Προτεινόμενη διαδρομή
Βελιγράδι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Όσλο με αεροπορικά
Όσλο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βελιγράδι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γκέτεμποργκ
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Όσλο
Όσλο
Δείτε τιμές
Βελιγράδι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Όσλο
Όσλο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βελιγράδι στο Όσλο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βελιγράδι από το Όσλο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βελιγράδι στο Όσλο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (VY, SJ, FlixBus, Swebus ή VY Buss - NettBuss), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βελιγράδι - Όσλο.

Για το ταξίδι σας από το Βελιγράδι στο Όσλο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βελιγράδι προς Όσλο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βελιγράδι στο Όσλο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βελιγράδι Όσλο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βελιγράδι - Όσλο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βελιγράδι Όσλο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βελιγράδι με το Όσλο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Όσλο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βελιγράδι στο Όσλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βελιγράδι Όσλο

Πόλη αναχώρησης
Βελιγράδι
Σερβία
Πόλη προορισμού
Όσλο
Νορβηγία
Απόσταση
1799 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βελιγράδι Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βελιγράδι στο Όσλο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βελιγράδι στο Όσλο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η VY, SJ, FlixBus, Swebus ή VY Buss - NettBuss, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βελιγράδι προς το Όσλο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βελιγράδι προς το Όσλο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βελιγράδι Όσλο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βελιγράδι στο Όσλο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βελιγράδι προς το Όσλο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Όσλο για να καλύψουν την απόσταση των 1799 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βελιγράδι στο Όσλο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Βελιγράδι ή του Όσλο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βελιγράδι - Όσλο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βελιγράδι; Πού θα φτάσω στο Όσλο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βελιγράδι

Belgrade
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βελιγράδι

Beograd
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Όσλο

Oslo bstn Galleriet
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Όσλο

Oslo S
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης
Sandefjord
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βελιγράδι Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο

Λεωφορείο Βελιγράδι Όσλο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Όσλο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βελιγράδι-Όσλο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Βελιγράδι Όσλο

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βελιγράδι Όσλο

Τρένα Βελιγράδι Όσλο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βελιγράδι στο Όσλο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Όσλο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Βελιγράδι και Όσλο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Βελιγράδι προς Όσλο

VY
VY
SJ
SJ
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βελιγράδι Όσλο

Πτήσεις Βελιγράδι Όσλο

Αεροπορικές εταιρείες Βελιγράδι Όσλο

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Belavia
Belavia
Air Serbia
Air Serbia
Wizzair
Wizzair
Wideroe
Wideroe
NextJet
NextJet
Αναζήτηση για πτήσεις Βελιγράδι Όσλο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης