Προτεινόμενη διαδρομή
Βασιλεία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βιέννη
Βιέννη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βασιλεία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Βιέννη
Βιέννη
Δείτε τιμές
Βασιλεία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Βιέννη
Βιέννη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βασιλεία στο Βιέννη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βασιλεία από το Βιέννη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βασιλεία στο Βιέννη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, Eurolines CH ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βασιλεία - Βιέννη.

Για το ταξίδι σας από το Βασιλεία στο Βιέννη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βασιλεία προς Βιέννη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βασιλεία στο Βιέννη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βασιλεία Βιέννη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βασιλεία - Βιέννη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βασιλεία Βιέννη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βασιλεία με το Βιέννη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βιέννη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βασιλεία Βιέννη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βιέννη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βασιλεία είτε στο Βιέννη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βασιλεία στο Βιέννη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βασιλεία Βιέννη

Πόλη αναχώρησης
Βασιλεία
Ελβετία
Πόλη προορισμού
Βιέννη
Αυστρία
Βιέννη
Απόσταση
658 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Βασιλεία Βιέννη
Αναζήτηση διαμονής στο Βιέννη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βασιλεία στο Βιέννη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βασιλεία στο Βιέννη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, Eurolines CH ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βασιλεία στο Βιέννη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βασιλεία προς το Βιέννη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βιέννη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βασιλεία προς το Βιέννη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βιέννη για να καλύψουν την απόσταση των 658 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Βασιλεία-Βιέννη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βασιλεία στο Βιέννη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Βασιλεία ή του Βιέννη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βασιλεία - Βιέννη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βασιλεία-Βιέννη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βασιλεία προς το Βιέννη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βασιλεία προς το Βιέννη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 658 km μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βασιλεία Βιέννη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βασιλεία προς το Βιέννη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βασιλεία στο Βιέννη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Βασιλεία στο Βιέννη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Βασιλεία προς το Βιέννη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βασιλεία προς το Βιέννη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βασιλεία; Πού θα φτάσω στο Βιέννη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βασιλεία

Basel Bahnhof
Χάρτης
EuroAirport Basel
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βασιλεία

Basel Bad Bf
Χάρτης
Basel SBB
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βασιλεία

EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βιέννη

(VIB) Vienna International Busterminal
Χάρτης
Vienna Erdberg
Χάρτης
Vienna (central station)
Χάρτης
Vienna VIE
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βιέννη

Wien Westbahnhof
Χάρτης
Wien Meidling
Χάρτης
Wien Hütteldorf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βιέννη

Vienna-Schwechat International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βασιλεία Βιέννη
Αναζήτηση διαμονής στο Βιέννη

Λεωφορείο Βασιλεία Βιέννη

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βασιλεία-Βιέννη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βιέννη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βασιλεία-Βιέννη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βασιλεία-Βιέννη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βασιλεία προς Βιέννη στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βασιλεία Βιέννη

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βασιλεία Βιέννη

Τρένα Βασιλεία Βιέννη

Τα τρένα μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βασιλεία στο Βιέννη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βιέννη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βασιλεία στο Βιέννη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βασιλεία προς το Βιέννη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Βασιλεία προς Βιέννη

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βασιλεία Βιέννη

Πτήσεις Βασιλεία Βιέννη

Αεροπορικές εταιρείες Βασιλεία Βιέννη

Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Βασιλεία Βιέννη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βασιλεία Βιέννη

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Βασιλεία προς το Βιέννη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Βασιλεία Βιέννη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βασιλεία και Βιέννη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βασιλεία Βιέννη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βασιλεία Βιέννη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης