Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κωνσταντινούπολη με αεροπορικά
Κωνσταντινούπολη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Lviv
Lviv
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη
Δείτε τιμές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαρσοβία από το Κωνσταντινούπολη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Russian Railways, ÖBB, FlixBus, LEO Express ή Turkish Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαρσοβία - Κωνσταντινούπολη.

Για το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βαρσοβία προς Κωνσταντινούπολη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βαρσοβία - Κωνσταντινούπολη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαρσοβία με το Κωνσταντινούπολη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κωνσταντινούπολη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

Πόλη αναχώρησης
Βαρσοβία
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Κωνσταντινούπολη
Τουρκία
Απόσταση
1386 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Κωνσταντινούπολη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Russian Railways, ÖBB, FlixBus, LEO Express ή Turkish Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Βαρσοβία προς το Κωνσταντινούπολη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βαρσοβία-Κωνσταντινούπολη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαρσοβία προς το Κωνσταντινούπολη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1386 km μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κωνσταντινούπολη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βαρσοβία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Βαρσοβία-Κωνσταντινούπολη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαρσοβία; Πού θα φτάσω στο Κωνσταντινούπολη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαρσοβία

Warszawa West
Χάρτης
Warszawa Centrum
Χάρτης
Warszawa Lotnisko Chopina
Χάρτης
Warszawa Młociny
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βαρσοβία

Warszawa Centralna
Χάρτης
Warszawa Wschodnia
Χάρτης
Warszawa Zachodnia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαρσοβία

Frederic Chopin
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κωνσταντινούπολη

Ataturk
Χάρτης
Sabiha Gokcen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Κωνσταντινούπολη

Λεωφορείο Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κωνσταντινούπολη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βαρσοβία και Κωνσταντινούπολη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βαρσοβία-Κωνσταντινούπολη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

Τρένα Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βαρσοβία στο Κωνσταντινούπολη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κωνσταντινούπολη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βαρσοβία προς το Κωνσταντινούπολη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βαρσοβία προς το Κωνσταντινούπολη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Βαρσοβία προς Κωνσταντινούπολη

Russian Railways
Russian Railways
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

Πτήσεις Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

Αεροπορικές εταιρείες Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Wizzair
Wizzair
Tarom
Tarom
Ukraine International
Ukraine International
Aerosvit Airlines
Aerosvit Airlines
Onur Air
Onur Air
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Sunexpress
Sunexpress
Αναζήτηση για πτήσεις Βαρσοβία Κωνσταντινούπολη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης