Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κισινάου με αεροπορικά
Κισινάου
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κισινάου
Κισινάου
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαρκελώνη στο Κισινάου;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαρκελώνη από το Κισινάου και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαρκελώνη στο Κισινάου, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Κισινάου, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, Turkish Airlines, Pegasus ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Κισινάου, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαρκελώνη - Κισινάου.

Για το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Κισινάου, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βαρκελώνη προς Κισινάου

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαρκελώνη στο Κισινάου, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Βαρκελώνη Κισινάου

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαρκελώνη με το Κισινάου, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κισινάου σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαρκελώνη στο Κισινάου για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαρκελώνη Κισινάου

Πόλη αναχώρησης
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Πόλη προορισμού
Κισινάου
Μολδαβία
Απόσταση
2205 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρκελώνη Κισινάου
Αναζήτηση διαμονής στο Κισινάου
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Κισινάου με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Κισινάου με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαρκελώνη και Κισινάου που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, Turkish Airlines, Pegasus ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαρκελώνη και Κισινάου με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαρκελώνη και Κισινάου

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαρκελώνη στο Κισινάου;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βαρκελώνη και Κισινάου είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Βαρκελώνη-Κισινάου μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαρκελώνη προς το Κισινάου;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βαρκελώνη και Κισινάου είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2205 km μεταξύ Βαρκελώνη και Κισινάου.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βαρκελώνη Κισινάου έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαρκελώνη; Πού θα φτάσω στο Κισινάου;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαρκελώνη

Barcelone Norte
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαρκελώνη

Barcelona-El Prat
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κισινάου

Chisinau
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρκελώνη Κισινάου
Αναζήτηση διαμονής στο Κισινάου

Λεωφορείο Βαρκελώνη Κισινάου

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βαρκελώνη και Κισινάου συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κισινάου για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Κισινάου ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βαρκελώνη προς Κισινάου στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βαρκελώνη-Κισινάου, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Βαρκελώνη Κισινάου

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαρκελώνη Κισινάου

Πτήσεις Βαρκελώνη Κισινάου

Αεροπορικές εταιρείες Βαρκελώνη Κισινάου

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Air Moldova
Air Moldova
FlyOne
FlyOne
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Niki Airlines
Niki Airlines
Atlasjet
Atlasjet
Moldavian Airlines
Moldavian Airlines
EuroLot
EuroLot
Carpatair
Carpatair
Αναζήτηση για πτήσεις Βαρκελώνη Κισινάου

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης