Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαρκελώνη στο Ηγουμενίτσα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαρκελώνη από το Ηγουμενίτσα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαρκελώνη στο Ηγουμενίτσα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, Vueling Airlines, Ryanair ή ANEK Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαρκελώνη - Ηγουμενίτσα.

Για το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Ηγουμενίτσα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βαρκελώνη προς Ηγουμενίτσα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαρκελώνη στο Ηγουμενίτσα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαρκελώνη με το Ηγουμενίτσα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ηγουμενίτσα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαρκελώνη στο Ηγουμενίτσα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Πόλη αναχώρησης
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Πόλη προορισμού
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Απόσταση
1543 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, Vueling Airlines, Ryanair ή ANEK Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαρκελώνη προς το Ηγουμενίτσα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βαρκελώνη προς το Ηγουμενίτσα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1543 km μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ηγουμενίτσα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βαρκελώνη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαρκελώνη στο Ηγουμενίτσα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βαρκελώνη προς το Ηγουμενίτσα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ηγουμενίτσα για να καλύψουν την απόσταση των 1543 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Βαρκελώνη-Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βαρκελώνη στο Ηγουμενίτσα;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ηγουμενίτσα.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαρκελώνη; Πού θα φτάσω στο Ηγουμενίτσα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαρκελώνη

Barcelone Norte
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαρκελώνη

Barcelona-El Prat
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ηγουμενίτσα

Igoumenitsa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα

Πλοία Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Βαρκελώνη για το Ηγουμενίτσα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βαρκελώνη - Ηγουμενίτσα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ηγουμενίτσα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

ANEK Lines
ANEK Lines
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
Kerkyra Lines
Kerkyra Lines
Endeavor Lines
Endeavor Lines
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
European Seaways
European Seaways
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways
A-Ships Management
A-Ships Management
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Λεωφορείο Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βαρκελώνη από Ηγουμενίτσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ηγουμενίτσα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βαρκελώνη και Ηγουμενίτσα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ηγουμενίτσα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Ηγουμενίτσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βαρκελώνη προς Ηγουμενίτσα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Πτήσεις Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Αεροπορικές εταιρείες Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Βαρκελώνη Ηγουμενίτσα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης