Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βίλνιους με αεροπορικά, λεωφορείο
Βίλνιους
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Βίλνιους
Βίλνιους
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαρκελώνη στο Βίλνιους;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαρκελώνη από το Βίλνιους και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαρκελώνη στο Βίλνιους, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Βίλνιους, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Ryanair, Vueling Airlines, Wizzair ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Βίλνιους, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαρκελώνη - Βίλνιους.

Για το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Βίλνιους, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βαρκελώνη προς Βίλνιους

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαρκελώνη στο Βίλνιους, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Βαρκελώνη Βίλνιους

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαρκελώνη με το Βίλνιους, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βίλνιους σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαρκελώνη στο Βίλνιους για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαρκελώνη Βίλνιους

Πόλη αναχώρησης
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Πόλη προορισμού
Βίλνιους
Λιθουανία
Απόσταση
2248 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρκελώνη Βίλνιους
Αναζήτηση διαμονής στο Βίλνιους
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Βίλνιους με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Βίλνιους με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαρκελώνη και Βίλνιους που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Ryanair, Vueling Airlines, Wizzair ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαρκελώνη και Βίλνιους με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαρκελώνη και Βίλνιους

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαρκελώνη προς το Βίλνιους;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βαρκελώνη προς το Βίλνιους, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βαρκελώνη προς το Βίλνιους μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαρκελώνη στο Βίλνιους;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βαρκελώνη προς το Βίλνιους είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βίλνιους (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βαρκελώνη προς το Βίλνιους είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βίλνιους για να καλύψουν την απόσταση των 2248 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαρκελώνη; Πού θα φτάσω στο Βίλνιους;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαρκελώνη

Barcelone Norte
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαρκελώνη

Barcelona-El Prat
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βίλνιους

Vilnius
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βίλνιους

Vilnius
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρκελώνη Βίλνιους
Αναζήτηση διαμονής στο Βίλνιους

Λεωφορείο Βαρκελώνη Βίλνιους

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βαρκελώνη και Βίλνιους συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βίλνιους για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βαρκελώνη και Βίλνιους είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βαρκελώνη-Βίλνιους συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Βαρκελώνη Βίλνιους

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαρκελώνη Βίλνιους

Πτήσεις Βαρκελώνη Βίλνιους

Αεροπορικές εταιρείες Βαρκελώνη Βίλνιους

Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Wizzair
Wizzair
Czech Airlines
Czech Airlines
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air Lituanica
Air Lituanica
Αναζήτηση για πτήσεις Βαρκελώνη Βίλνιους

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης