Προτεινόμενη διαδρομή
Βαλένθια
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γιβραλτάρ
Γιβραλτάρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαλένθια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling, τρένο για Μάλαγα
Μάλαγα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ταγγέρη
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Γιβραλτάρ
Γιβραλτάρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαλένθια από το Γιβραλτάρ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, ALSA, Iberia, Norwegian Air Shuttle ή Royal Air Maroc), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαλένθια - Γιβραλτάρ.

Για το ταξίδι σας από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βαλένθια Γιβραλτάρ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βαλένθια προς Γιβραλτάρ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βαλένθια Γιβραλτάρ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βαλένθια - Γιβραλτάρ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βαλένθια Γιβραλτάρ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαλένθια με το Γιβραλτάρ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γιβραλτάρ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βαλένθια Γιβραλτάρ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Γιβραλτάρ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βαλένθια είτε στο Γιβραλτάρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαλένθια Γιβραλτάρ

Πόλη αναχώρησης
Βαλένθια
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Πόλη προορισμού
Γιβραλτάρ
Γιβραλτάρ
Απόσταση
572 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαλένθια Γιβραλτάρ
Αναζήτηση διαμονής στο Γιβραλτάρ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, ALSA, Iberia, Norwegian Air Shuttle ή Royal Air Maroc, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Βαλένθια-Γιβραλτάρ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Γιβραλτάρ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Γιβραλτάρ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Βαλένθια προς το Γιβραλτάρ.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βαλένθια προς το Γιβραλτάρ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βαλένθια προς το Γιβραλτάρ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γιβραλτάρ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βαλένθια προς το Γιβραλτάρ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γιβραλτάρ για να καλύψουν την απόσταση των 572 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Βαλένθια-Γιβραλτάρ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαλένθια προς το Γιβραλτάρ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βαλένθια προς το Γιβραλτάρ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 572 km μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βαλένθια προς το Γιβραλτάρ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Γιβραλτάρ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βαλένθια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βαλένθια - Γιβραλτάρ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βαλένθια-Γιβραλτάρ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαλένθια; Πού θα φτάσω στο Γιβραλτάρ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαλένθια

Valencia
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βαλένθια

Valencia-Estacio Del Nord
Χάρτης
Valencia-Joaquim Sorolla
Χάρτης
Valencia Sant Isidre
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαλένθια

Valencia
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Γιβραλτάρ

Gibraltar
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γιβραλτάρ

North Front
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαλένθια Γιβραλτάρ
Αναζήτηση διαμονής στο Γιβραλτάρ

Πλοία Βαλένθια Γιβραλτάρ

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Βαλένθια προς Γιβραλτάρ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Γιβραλτάρ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Βαλένθια Γιβραλτάρ

Baleària
Baleària
FRS Iberia
FRS Iberia
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βαλένθια Γιβραλτάρ

Λεωφορείο Βαλένθια Γιβραλτάρ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βαλένθια-Γιβραλτάρ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βαλένθια προς Γιβραλτάρ στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Γιβραλτάρ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βαλένθια-Γιβραλτάρ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Βαλένθια Γιβραλτάρ

ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαλένθια Γιβραλτάρ

Τρένα Βαλένθια Γιβραλτάρ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Γιβραλτάρ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βαλένθια προς το Γιβραλτάρ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Βαλένθια προς Γιβραλτάρ

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βαλένθια Γιβραλτάρ

Πτήσεις Βαλένθια Γιβραλτάρ

Αεροπορικές εταιρείες Βαλένθια Γιβραλτάρ

Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Royal Air Maroc
Royal Air Maroc
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βαλένθια Γιβραλτάρ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βαλένθια Γιβραλτάρ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βαλένθια και Γιβραλτάρ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βαλένθια στο Γιβραλτάρ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βαλένθια προς Γιβραλτάρ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βαλένθια Γιβραλτάρ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βαλένθια Γιβραλτάρ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης