Προτεινόμενη διαδρομή
Βίγκο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κορκ με αεροπορικά
Κορκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βίγκο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κορκ
Κορκ
Δείτε τιμές
Βίγκο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Σανταντέρ
Σανταντέρ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κορκ
Κορκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βίγκο στο Κορκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βίγκο από το Κορκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βίγκο στο Κορκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βίγκο και Κορκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, Iberia, Aer Lingus ή Brittany Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βίγκο και Κορκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βίγκο - Κορκ.

Για το ταξίδι σας από το Βίγκο στο Κορκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βίγκο Κορκ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βίγκο και Κορκ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βίγκο προς Κορκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βίγκο στο Κορκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Βίγκο Κορκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βίγκο με το Κορκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κορκ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βίγκο στο Κορκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βίγκο Κορκ

Πόλη αναχώρησης
Βίγκο
Ισπανία
Γαλικία
Πόλη προορισμού
Κορκ
Ιρλανδία
Απόσταση
1076 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Βίγκο Κορκ
Αναζήτηση διαμονής στο Κορκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βίγκο στο Κορκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βίγκο στο Κορκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βίγκο και Κορκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, Iberia, Aer Lingus ή Brittany Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βίγκο και Κορκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βίγκο και Κορκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βίγκο προς το Κορκ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βίγκο προς το Κορκ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βίγκο και Κορκ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1076 km μεταξύ Βίγκο και Κορκ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βίγκο Κορκ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βίγκο προς το Κορκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βίγκο στο Κορκ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βίγκο και Κορκ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Βίγκο και Κορκ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Κορκ.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Βίγκο και Κορκ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βίγκο στο Κορκ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βίγκο και Κορκ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βίγκο προς το Κορκ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κορκ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βίγκο προς το Κορκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κορκ για να καλύψουν την απόσταση των 1076 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Βίγκο-Κορκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βίγκο; Πού θα φτάσω στο Κορκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βίγκο

Vigo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βίγκο

Vigo
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κορκ

Ringaskiddy Terminal Ferries
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κορκ

Cork
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βίγκο Κορκ
Αναζήτηση διαμονής στο Κορκ

Πλοία Βίγκο Κορκ

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Βίγκο προς το Κορκ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Βίγκο για το Κορκ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βίγκο - Κορκ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Βίγκο προς Κορκ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βίγκο και Κορκ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Βίγκο Κορκ

Brittany Ferries
Brittany Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βίγκο Κορκ

Λεωφορείο Βίγκο Κορκ

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βίγκο-Κορκ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βίγκο και Κορκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βίγκο και Κορκ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βίγκο-Κορκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βίγκο προς Κορκ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βίγκο Κορκ

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βίγκο Κορκ

Πτήσεις Βίγκο Κορκ

Αεροπορικές εταιρείες Βίγκο Κορκ

Iberia
Iberia
Aer Lingus
Aer Lingus
Αναζήτηση για πτήσεις Βίγκο Κορκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης