Προτεινόμενη διαδρομή
Αϊντχόβεν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μαγδεμβούργο με Carpooling, λεωφορείο
Μαγδεμβούργο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αϊντχόβεν
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μαγδεμβούργο
Μαγδεμβούργο
Δείτε τιμές
Αϊντχόβεν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Braunschweig
Braunschweig
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μαγδεμβούργο
Μαγδεμβούργο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αϊντχόβεν από το Μαγδεμβούργο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, Blablabus, ADAC PostBus ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αϊντχόβεν - Μαγδεμβούργο.

Για το ταξίδι σας από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αϊντχόβεν προς Μαγδεμβούργο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αϊντχόβεν - Μαγδεμβούργο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μαγδεμβούργο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αϊντχόβεν είτε στο Μαγδεμβούργο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

Πόλη αναχώρησης
Αϊντχόβεν
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Μαγδεμβούργο
Γερμανία
Σαξονία-Άνχαλτ
Απόσταση
430 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Μαγδεμβούργο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, Blablabus, ADAC PostBus ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Αϊντχόβεν προς το Μαγδεμβούργο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αϊντχόβεν - Μαγδεμβούργο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αϊντχόβεν προς το Μαγδεμβούργο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μαγδεμβούργο για να καλύψουν την απόσταση των 430 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αϊντχόβεν; Πού θα φτάσω στο Μαγδεμβούργο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αϊντχόβεν

Eindhoven
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μαγδεμβούργο

Magdeburg
Χάρτης
Magdeburg
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μαγδεμβούργο

Magdeburg Hbf
Χάρτης
Magdeburg-Neustadt
Χάρτης
Magdeburg, Herrenkrug Bhf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Μαγδεμβούργο

Λεωφορείο Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Αϊντχόβεν-Μαγδεμβούργο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μαγδεμβούργο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αϊντχόβεν από Μαγδεμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μαγδεμβούργο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

Τρένα Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μαγδεμβούργο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Αϊντχόβεν προς το Μαγδεμβούργο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αϊντχόβεν προς το Μαγδεμβούργο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Αϊντχόβεν προς Μαγδεμβούργο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αϊντχόβεν στο Μαγδεμβούργο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Αϊντχόβεν προς Μαγδεμβούργο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Αϊντχόβεν και Μαγδεμβούργο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αϊντχόβεν Μαγδεμβούργο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης