Προτεινόμενη διαδρομή
Αϊντχόβεν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κρακοβία με αεροπορικά, λεωφορείο
Κρακοβία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αϊντχόβεν
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Κρακοβία
Κρακοβία
Δείτε τιμές
Αϊντχόβεν
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Κρακοβία
Κρακοβία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αϊντχόβεν από το Κρακοβία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (PKP Intercity, FlixBus, Blablabus, Eurolines ή Wizzair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αϊντχόβεν - Κρακοβία.

Για το ταξίδι σας από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αϊντχόβεν προς Κρακοβία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αϊντχόβεν Κρακοβία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αϊντχόβεν - Κρακοβία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αϊντχόβεν Κρακοβία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αϊντχόβεν με το Κρακοβία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κρακοβία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αϊντχόβεν Κρακοβία

Πόλη αναχώρησης
Αϊντχόβεν
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Κρακοβία
Πολωνία
Απόσταση
1027 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Αϊντχόβεν Κρακοβία
Αναζήτηση διαμονής στο Κρακοβία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η PKP Intercity, FlixBus, Blablabus, Eurolines ή Wizzair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αϊντχόβεν προς το Κρακοβία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1027 km μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Αϊντχόβεν Κρακοβία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Αϊντχόβεν προς το Κρακοβία είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αϊντχόβεν-Κρακοβία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Αϊντχόβεν-Κρακοβία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αϊντχόβεν; Πού θα φτάσω στο Κρακοβία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αϊντχόβεν

Eindhoven
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αϊντχόβεν

Eindhoven
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κρακοβία

Krakow
Χάρτης
Kraków Airport
Χάρτης
Kraków Dworzec Autobusowy Czyżyny
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κρακοβία

Kraków Płaszów
Χάρτης
Kraków Główny
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κρακοβία

J. Paul II Balice International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αϊντχόβεν Κρακοβία
Αναζήτηση διαμονής στο Κρακοβία

Λεωφορείο Αϊντχόβεν Κρακοβία

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Αϊντχόβεν-Κρακοβία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Αϊντχόβεν προς Κρακοβία στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κρακοβία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Αϊντχόβεν Κρακοβία

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
IC Bus
IC Bus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αϊντχόβεν Κρακοβία

Τρένα Αϊντχόβεν Κρακοβία

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αϊντχόβεν και Κρακοβία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αϊντχόβεν στο Κρακοβία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κρακοβία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αϊντχόβεν προς το Κρακοβία μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Αϊντχόβεν προς Κρακοβία

PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αϊντχόβεν Κρακοβία

Πτήσεις Αϊντχόβεν Κρακοβία

Αεροπορικές εταιρείες Αϊντχόβεν Κρακοβία

Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Czech Airlines
Czech Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Αϊντχόβεν Κρακοβία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης