Προτεινόμενη διαδρομή
Αττάλεια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Κατερίνη
Κατερίνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αττάλεια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με τρένο για Κατερίνη
Κατερίνη
Δείτε τιμές
Αττάλεια
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Κατερίνη
Κατερίνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αττάλεια στο Κατερίνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αττάλεια από το Κατερίνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αττάλεια στο Κατερίνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Kamil Koç, Atlasjet, Onur Air ή Turkish Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αττάλεια - Κατερίνη.

Για το ταξίδι σας από το Αττάλεια στο Κατερίνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αττάλεια προς Κατερίνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αττάλεια στο Κατερίνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αττάλεια Κατερίνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αττάλεια - Κατερίνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αττάλεια Κατερίνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αττάλεια με το Κατερίνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κατερίνη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αττάλεια Κατερίνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κατερίνη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αττάλεια είτε στο Κατερίνη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αττάλεια στο Κατερίνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αττάλεια Κατερίνη

Πόλη αναχώρησης
Αττάλεια
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Κατερίνη
Ελλάδα
Απόσταση
805 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Αττάλεια Κατερίνη
Αναζήτηση διαμονής στο Κατερίνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αττάλεια στο Κατερίνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αττάλεια στο Κατερίνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Kamil Koç, Atlasjet, Onur Air ή Turkish Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αττάλεια στο Κατερίνη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Αττάλεια προς το Κατερίνη.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Αττάλεια προς το Κατερίνη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Αττάλεια στο Κατερίνη.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αττάλεια στο Κατερίνη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Αττάλεια-Κατερίνη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αττάλεια-Κατερίνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αττάλεια - Κατερίνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αττάλεια προς το Κατερίνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 805 km μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αττάλεια προς το Κατερίνη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αττάλεια προς το Κατερίνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κατερίνη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αττάλεια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αττάλεια στο Κατερίνη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αττάλεια προς το Κατερίνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κατερίνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Αττάλεια-Κατερίνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αττάλεια προς το Κατερίνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κατερίνη για να καλύψουν την απόσταση των 805 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αττάλεια; Πού θα φτάσω στο Κατερίνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αττάλεια

Antalya, Antalya Bus Station
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αττάλεια

Antalya
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κατερίνη

Katerini / Κατερίνη
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αττάλεια Κατερίνη
Αναζήτηση διαμονής στο Κατερίνη

Λεωφορείο Αττάλεια Κατερίνη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Αττάλεια-Κατερίνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Αττάλεια προς Κατερίνη στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κατερίνη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Αττάλεια-Κατερίνη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Αττάλεια Κατερίνη

Kamil Koç
Kamil Koç
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αττάλεια Κατερίνη

Τρένα Αττάλεια Κατερίνη

Τα τρένα μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αττάλεια προς το Κατερίνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Αττάλεια προς το Κατερίνη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αττάλεια στο Κατερίνη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη.

Εταιρείες τρένων από Αττάλεια προς Κατερίνη

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αττάλεια Κατερίνη

Πτήσεις Αττάλεια Κατερίνη

Αεροπορικές εταιρείες Αττάλεια Κατερίνη

Atlasjet
Atlasjet
Onur Air
Onur Air
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Αττάλεια Κατερίνη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αττάλεια Κατερίνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αττάλεια στο Κατερίνη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Αττάλεια προς Κατερίνη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Αττάλεια και Κατερίνη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αττάλεια Κατερίνη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αττάλεια Κατερίνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης