Προτεινόμενη διαδρομή
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμη
Σάμη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμη
Σάμη
Δείτε τιμές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμη
Σάμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ανκόνα στο Σάμη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ανκόνα από το Σάμη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ανκόνα στο Σάμη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Σάμη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Lefkada Palace, Endeavor Lines ή Egnatia Seaways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Σάμη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ανκόνα - Σάμη.

Για το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Σάμη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ανκόνα Σάμη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Σάμη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ανκόνα προς Σάμη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ανκόνα στο Σάμη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ανκόνα Σάμη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ανκόνα - Σάμη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ανκόνα Σάμη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ανκόνα και Σάμη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σάμη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ανκόνα είτε στο Σάμη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ανκόνα στο Σάμη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ανκόνα Σάμη

Πόλη αναχώρησης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Πόλη προορισμού
Σάμη
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
845 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Σάμη
Αναζήτηση διαμονής στο Σάμη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Σάμη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Σάμη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ανκόνα και Σάμη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Lefkada Palace, Endeavor Lines ή Egnatia Seaways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ανκόνα και Σάμη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ανκόνα και Σάμη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Σάμη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ανκόνα προς το Σάμη.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Σάμη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ανκόνα στο Σάμη.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ανκόνα προς το Σάμη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ανκόνα στο Σάμη;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Σάμη προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Ανκόνα-Σάμη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σάμη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Σάμη δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Σάμη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Σάμη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ανκόνα στο Σάμη;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ανκόνα ή του Σάμη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ανκόνα προς το Σάμη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ανκόνα-Σάμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ανκόνα - Σάμη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ανκόνα στο Σάμη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ανκόνα προς το Σάμη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σάμη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ανκόνα και Σάμη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ανκόνα-Σάμη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ανκόνα προς το Σάμη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σάμη για να καλύψουν την απόσταση των 845 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ανκόνα; Πού θα φτάσω στο Σάμη;

Λιμένες αναχώρησης στο Ανκόνα

Ancona Molo Santa Maria
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ανκόνα

Ancôna Parcheggio Archi
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ανκόνα

Ancona
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Σάμη

Sami
Χάρτης
Sami
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Σάμη
Αναζήτηση διαμονής στο Σάμη

Πλοία Ανκόνα Σάμη

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ανκόνα για το Σάμη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα - Σάμη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ανκόνα προς το Σάμη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ανκόνα και Σάμη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ανκόνα προς Σάμη ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Σάμη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ανκόνα και Σάμη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Σάμη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ανκόνα Σάμη

Lefkada Palace
Lefkada Palace
Endeavor Lines
Endeavor Lines
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways
European Seaways
European Seaways
Red Star Ferries
Red Star Ferries
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines
Ionian Group
Ionian Group
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα Σάμη

Λεωφορείο Ανκόνα Σάμη

Τα λεωφορεία μεταξύ Ανκόνα και Σάμη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ανκόνα από Σάμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σάμη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ανκόνα-Σάμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ανκόνα προς Σάμη στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ανκόνα-Σάμη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Ανκόνα Σάμη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ανκόνα Σάμη

Τρένα Ανκόνα Σάμη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ανκόνα προς το Σάμη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ανκόνα προς το Σάμη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ανκόνα στο Σάμη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ανκόνα και Σάμη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ανκόνα προς το Σάμη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Ανκόνα προς Σάμη

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ανκόνα Σάμη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ανκόνα Σάμη

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ανκόνα και Σάμη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Σάμη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ανκόνα προς Σάμη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Ανκόνα προς το Σάμη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ανκόνα Σάμη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ανκόνα Σάμη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ανκόνα Σάμη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης