Προτεινόμενη διαδρομή
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Ουψάλα
Ουψάλα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Μάλμο
Μάλμο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Ουψάλα
Ουψάλα
Δείτε τιμές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μπολόνια
Μπολόνια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Ουψάλα
Ουψάλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ανκόνα στο Ουψάλα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ανκόνα από το Ουψάλα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ανκόνα στο Ουψάλα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Trenitalia, SJ, IC Bus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ανκόνα - Ουψάλα.

Για το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Ουψάλα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ανκόνα προς Ουψάλα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ανκόνα στο Ουψάλα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ανκόνα Ουψάλα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ανκόνα - Ουψάλα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ανκόνα Ουψάλα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ανκόνα με το Ουψάλα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ουψάλα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ανκόνα στο Ουψάλα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ανκόνα Ουψάλα

Πόλη αναχώρησης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Πόλη προορισμού
Ουψάλα
Σουηδία
Απόσταση
1827 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Ουψάλα
Αναζήτηση διαμονής στο Ουψάλα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Ουψάλα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Ουψάλα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Trenitalia, SJ, IC Bus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ανκόνα στο Ουψάλα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ανκόνα προς το Ουψάλα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ανκόνα-Ουψάλα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ανκόνα - Ουψάλα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ανκόνα-Ουψάλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ανκόνα στο Ουψάλα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ανκόνα προς το Ουψάλα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ουψάλα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ανκόνα προς το Ουψάλα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ουψάλα για να καλύψουν την απόσταση των 1827 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ανκόνα-Ουψάλα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ανκόνα προς το Ουψάλα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ανκόνα προς το Ουψάλα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1827 km μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ουψάλα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ανκόνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ανκόνα προς το Ουψάλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ανκόνα; Πού θα φτάσω στο Ουψάλα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ανκόνα

Ancôna Parcheggio Archi
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ανκόνα

Ancona
Χάρτης
Ancona Stadio
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ανκόνα

Falconara
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ουψάλα

Uppsala Business Park
Χάρτης
Uppsala Stationsgatan
Χάρτης
Uppsala Ekonomikum
Χάρτης
Uppsala Studentstaden
Χάρτης
Uppsala Flogsta väg 55
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ουψάλα

Uppsala Centralstation
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Ουψάλα
Αναζήτηση διαμονής στο Ουψάλα

Λεωφορείο Ανκόνα Ουψάλα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ουψάλα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ανκόνα-Ουψάλα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ανκόνα-Ουψάλα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ανκόνα Ουψάλα

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ανκόνα Ουψάλα

Τρένα Ανκόνα Ουψάλα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ανκόνα στο Ουψάλα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ουψάλα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Ανκόνα και Ουψάλα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ανκόνα προς το Ουψάλα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ανκόνα προς Ουψάλα

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Trenitalia
Trenitalia
SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ανκόνα Ουψάλα

Πτήσεις Ανκόνα Ουψάλα

Αεροπορικές εταιρείες Ανκόνα Ουψάλα

Air One
Air One
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Alitalia
Alitalia
Cimber Air
Cimber Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Αναζήτηση για πτήσεις Ανκόνα Ουψάλα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης