Προτεινόμενη διαδρομή
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Κρακοβία
Κρακοβία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σπλιτ
Σπλιτ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Κρακοβία
Κρακοβία
Δείτε τιμές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο, Carpooling για Τεργέστη
Τεργέστη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Κρακοβία
Κρακοβία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ανκόνα στο Κρακοβία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ανκόνα από το Κρακοβία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ανκόνα στο Κρακοβία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, LEO Express, Easyjet ή EuroLot), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ανκόνα - Κρακοβία.

Για το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Κρακοβία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ανκόνα Κρακοβία με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ανκόνα προς Κρακοβία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ανκόνα στο Κρακοβία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ανκόνα Κρακοβία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ανκόνα - Κρακοβία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ανκόνα Κρακοβία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ανκόνα με το Κρακοβία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κρακοβία σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ανκόνα Κρακοβία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κρακοβία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ανκόνα είτε στο Κρακοβία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ανκόνα στο Κρακοβία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ανκόνα Κρακοβία

Πόλη αναχώρησης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Πόλη προορισμού
Κρακοβία
Πολωνία
Απόσταση
867 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Κρακοβία
Αναζήτηση διαμονής στο Κρακοβία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Κρακοβία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Κρακοβία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, LEO Express, Easyjet ή EuroLot, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ανκόνα προς το Κρακοβία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 867 km μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ανκόνα προς το Κρακοβία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ανκόνα προς το Κρακοβία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κρακοβία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ανκόνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ανκόνα στο Κρακοβία;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Ανκόνα-Κρακοβία προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κρακοβία από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Κρακοβία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Κρακοβία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ανκόνα προς το Κρακοβία.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Κρακοβία είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ανκόνα στο Κρακοβία.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ανκόνα προς το Κρακοβία μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ανκόνα στο Κρακοβία;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ανκόνα προς το Κρακοβία είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κρακοβία (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ανκόνα-Κρακοβία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ανκόνα προς το Κρακοβία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κρακοβία για να καλύψουν την απόσταση των 867 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ανκόνα στο Κρακοβία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ανκόνα-Κρακοβία θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ανκόνα-Κρακοβία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ανκόνα - Κρακοβία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ανκόνα; Πού θα φτάσω στο Κρακοβία;

Λιμένες αναχώρησης στο Ανκόνα

Ancona Molo Wojtyla
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ανκόνα

Ancôna Parcheggio Archi
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ανκόνα

Ancona
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κρακοβία

Krakow
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κρακοβία

J. Paul II Balice International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Κρακοβία
Αναζήτηση διαμονής στο Κρακοβία

Πλοία Ανκόνα Κρακοβία

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ανκόνα για το Κρακοβία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα - Κρακοβία στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κρακοβία με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ανκόνα προς το Κρακοβία, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ανκόνα Κρακοβία

Minoan Lines
Minoan Lines
Blue Line International
Blue Line International
Jadrolinija
Jadrolinija
SNAV
SNAV
Blueline
Blueline
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα Κρακοβία

Λεωφορείο Ανκόνα Κρακοβία

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ανκόνα-Κρακοβία, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ανκόνα-Κρακοβία. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ανκόνα-Κρακοβία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ανκόνα προς Κρακοβία στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ανκόνα Κρακοβία

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ανκόνα Κρακοβία

Τρένα Ανκόνα Κρακοβία

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ανκόνα στο Κρακοβία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κρακοβία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ανκόνα προς το Κρακοβία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ανκόνα προς το Κρακοβία. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Ανκόνα προς Κρακοβία

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ανκόνα Κρακοβία

Πτήσεις Ανκόνα Κρακοβία

Αεροπορικές εταιρείες Ανκόνα Κρακοβία

Easyjet
Easyjet
EuroLot
EuroLot
Αναζήτηση για πτήσεις Ανκόνα Κρακοβία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ανκόνα Κρακοβία

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Κρακοβία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ανκόνα προς Κρακοβία, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ανκόνα και Κρακοβία, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ανκόνα Κρακοβία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ανκόνα Κρακοβία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης