Προτεινόμενη διαδρομή
Ανκόνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαρκελώνη με λεωφορείο, αεροπορικά
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ανκόνα από το Βαρκελώνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ανκόνα - Βαρκελώνη.

Για το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ανκόνα Βαρκελώνη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ανκόνα προς Βαρκελώνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ανκόνα Βαρκελώνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ανκόνα - Βαρκελώνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ανκόνα Βαρκελώνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ανκόνα με το Βαρκελώνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βαρκελώνη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ανκόνα Βαρκελώνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βαρκελώνη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ανκόνα είτε στο Βαρκελώνη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ανκόνα Βαρκελώνη

Πόλη αναχώρησης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Πόλη προορισμού
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Απόσταση
962 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Βαρκελώνη
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρκελώνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ανκόνα προς το Βαρκελώνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βαρκελώνη για να καλύψουν την απόσταση των 962 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ανκόνα προς το Βαρκελώνη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ανκόνα - Βαρκελώνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη;
Άνεση Το πλοίο Ανκόνα-Βαρκελώνη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Βαρκελώνη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Βαρκελώνη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ανκόνα προς το Βαρκελώνη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ανκόνα προς το Βαρκελώνη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βαρκελώνη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ανκόνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ανκόνα προς το Βαρκελώνη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ανκόνα; Πού θα φτάσω στο Βαρκελώνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ανκόνα

Ancôna Parcheggio Archi
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ανκόνα

Ancona
Χάρτης
Ancona Stadio
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ανκόνα

Falconara
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Βαρκελώνη

Barcelona
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βαρκελώνη

Barcelone Norte
Χάρτης
Barcelone Sants
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βαρκελώνη

Barcelona-El Prat
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Βαρκελώνη
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρκελώνη

Πλοία Ανκόνα Βαρκελώνη

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ανκόνα για το Βαρκελώνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα - Βαρκελώνη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ανκόνα προς το Βαρκελώνη, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ανκόνα Βαρκελώνη

Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα Βαρκελώνη

Λεωφορείο Ανκόνα Βαρκελώνη

Τα λεωφορεία μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ανκόνα-Βαρκελώνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ανκόνα προς Βαρκελώνη στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ανκόνα-Βαρκελώνη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ανκόνα Βαρκελώνη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ανκόνα Βαρκελώνη

Τρένα Ανκόνα Βαρκελώνη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ανκόνα και Βαρκελώνη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ανκόνα προς το Βαρκελώνη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βαρκελώνη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ανκόνα προς Βαρκελώνη

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ανκόνα Βαρκελώνη

Πτήσεις Ανκόνα Βαρκελώνη

Αεροπορικές εταιρείες Ανκόνα Βαρκελώνη

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Easyjet
Easyjet
Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Ανκόνα Βαρκελώνη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ανκόνα Βαρκελώνη

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Ανκόνα προς το Βαρκελώνη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Βαρκελώνη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ανκόνα προς Βαρκελώνη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ανκόνα Βαρκελώνη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ανκόνα Βαρκελώνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης