Προτεινόμενη διαδρομή
Αμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αϊντχόβεν με Carpooling, λεωφορείο
Αϊντχόβεν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αϊντχόβεν
Αϊντχόβεν
Δείτε τιμές
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Έσσεν
Έσσεν
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Αϊντχόβεν
Αϊντχόβεν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αμβούργο από το Αϊντχόβεν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, IC Bus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αμβούργο - Αϊντχόβεν.

Για το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αμβούργο προς Αϊντχόβεν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αμβούργο Αϊντχόβεν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αμβούργο - Αϊντχόβεν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αμβούργο Αϊντχόβεν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αμβούργο με το Αϊντχόβεν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αϊντχόβεν σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αμβούργο Αϊντχόβεν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Αϊντχόβεν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αμβούργο είτε στο Αϊντχόβεν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αμβούργο Αϊντχόβεν

Πόλη αναχώρησης
Αμβούργο
Γερμανία
Αμβούργο
Πόλη προορισμού
Αϊντχόβεν
Ολλανδία
Απόσταση
386 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Αϊντχόβεν
Αναζήτηση διαμονής στο Αϊντχόβεν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, IC Bus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Αμβούργο προς το Αϊντχόβεν.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Αμβούργο-Αϊντχόβεν θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αμβούργο-Αϊντχόβεν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αμβούργο προς το Αϊντχόβεν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 386 km μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αϊντχόβεν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αμβούργο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Αμβούργο-Αϊντχόβεν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αμβούργο; Πού θα φτάσω στο Αϊντχόβεν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αμβούργο

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αμβούργο

Hamburg Dammtor
Χάρτης
Hamburg Hbf
Χάρτης
Hamburg-Altona
Χάρτης
Hamburg-Harburg
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αμβούργο

Fuhlsbuettel
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αϊντχόβεν

Eindhoven
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Αϊντχόβεν
Αναζήτηση διαμονής στο Αϊντχόβεν

Λεωφορείο Αμβούργο Αϊντχόβεν

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αϊντχόβεν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Αμβούργο-Αϊντχόβεν συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Αμβούργο Αϊντχόβεν

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αμβούργο Αϊντχόβεν

Τρένα Αμβούργο Αϊντχόβεν

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Αϊντχόβεν είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αμβούργο προς το Αϊντχόβεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αμβούργο προς το Αϊντχόβεν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Αμβούργο προς Αϊντχόβεν

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αμβούργο Αϊντχόβεν

Πτήσεις Αμβούργο Αϊντχόβεν

Αεροπορικές εταιρείες Αμβούργο Αϊντχόβεν

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Αμβούργο Αϊντχόβεν

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αμβούργο Αϊντχόβεν

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αμβούργο στο Αϊντχόβεν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Αμβούργο προς Αϊντχόβεν, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Αμβούργο και Αϊντχόβεν εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αμβούργο Αϊντχόβεν

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αμβούργο Αϊντχόβεν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης