Προτεινόμενη διαδρομή
Αμβέρσα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντούισμπουργκ με Carpooling, λεωφορείο
Ντούισμπουργκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αμβέρσα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αϊντχόβεν
Αϊντχόβεν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ντούισμπουργκ
Ντούισμπουργκ
Δείτε τιμές
Αμβέρσα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντούισμπουργκ
Ντούισμπουργκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αμβέρσα από το Ντούισμπουργκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αμβέρσα - Ντούισμπουργκ.

Για το ταξίδι σας από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αμβέρσα προς Ντούισμπουργκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αμβέρσα Ντούισμπουργκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αμβέρσα - Ντούισμπουργκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντούισμπουργκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αμβέρσα είτε στο Ντούισμπουργκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Πόλη αναχώρησης
Αμβέρσα
Βέλγιο
Πόλη προορισμού
Ντούισμπουργκ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
166 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβέρσα Ντούισμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντούισμπουργκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Αμβέρσα προς το Ντούισμπουργκ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Αμβέρσα-Ντούισμπουργκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αμβέρσα ή του Ντούισμπουργκ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αμβέρσα-Ντούισμπουργκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αμβέρσα; Πού θα φτάσω στο Ντούισμπουργκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αμβέρσα

Antwerp
Χάρτης
Platinkaai - Antwerpen
Χάρτης
Antwerp (Berchem)
Χάρτης
Antwerp
Χάρτης
Antwerp (P+R Luchtbal)
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντούισμπουργκ

Duisburg
Χάρτης
Duisburg
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντούισμπουργκ

Duisburg Hbf
Χάρτης
Duisburg-Buchholz
Χάρτης
Duisburg-Großenbaum
Χάρτης
Duisburg Schlenk
Χάρτης
Duisburg-Rahm
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβέρσα Ντούισμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντούισμπουργκ

Λεωφορείο Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αμβέρσα από Ντούισμπουργκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντούισμπουργκ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Αμβέρσα-Ντούισμπουργκ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
IC Bus
IC Bus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Τρένα Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αμβέρσα προς το Ντούισμπουργκ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αμβέρσα προς το Ντούισμπουργκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ.

Εταιρείες τρένων από Αμβέρσα προς Ντούισμπουργκ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβέρσα και Ντούισμπουργκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αμβέρσα στο Ντούισμπουργκ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Αμβέρσα προς Ντούισμπουργκ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Αμβέρσα Ντούισμπουργκ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αμβέρσα Ντούισμπουργκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης