Προτεινόμενη διαδρομή
Αμβέρσα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντιζόν με Carpooling, λεωφορείο
Ντιζόν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αμβέρσα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντιζόν
Ντιζόν
Δείτε τιμές
Αμβέρσα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βρυξέλλες
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ντιζόν
Ντιζόν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αμβέρσα στο Ντιζόν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αμβέρσα από το Ντιζόν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αμβέρσα στο Ντιζόν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCB-NMBS, Nederlandse Spoorwegen NS, Thalys, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αμβέρσα - Ντιζόν.

Για το ταξίδι σας από το Αμβέρσα στο Ντιζόν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αμβέρσα προς Ντιζόν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αμβέρσα στο Ντιζόν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αμβέρσα Ντιζόν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αμβέρσα - Ντιζόν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αμβέρσα Ντιζόν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντιζόν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αμβέρσα είτε στο Ντιζόν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αμβέρσα στο Ντιζόν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αμβέρσα Ντιζόν

Πόλη αναχώρησης
Αμβέρσα
Βέλγιο
Πόλη προορισμού
Ντιζόν
Γαλλία
Βουργουνδία
Απόσταση
435 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβέρσα Ντιζόν
Αναζήτηση διαμονής στο Ντιζόν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβέρσα στο Ντιζόν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβέρσα στο Ντιζόν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCB-NMBS, Nederlandse Spoorwegen NS, Thalys, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αμβέρσα στο Ντιζόν;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Αμβέρσα προς το Ντιζόν είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αμβέρσα-Ντιζόν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αμβέρσα στο Ντιζόν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Αμβέρσα-Ντιζόν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αμβέρσα στο Ντιζόν;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Αμβέρσα προς το Ντιζόν.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Αμβέρσα στο Ντιζόν.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αμβέρσα; Πού θα φτάσω στο Ντιζόν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αμβέρσα

Antwerp
Χάρτης
Platinkaai - Antwerpen
Χάρτης
Antwerp (Berchem)
Χάρτης
Antwerp
Χάρτης
Antwerp (P+R Luchtbal)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αμβέρσα

Antwerp Berchem
Χάρτης
Antwerp Central
Χάρτης
Mortsel
Χάρτης
Mortsel Deurnesteenweg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντιζόν

Dijon
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντιζόν

Dijon-Ville
Χάρτης
Dijon-Porte-Neuve
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβέρσα Ντιζόν
Αναζήτηση διαμονής στο Ντιζόν

Λεωφορείο Αμβέρσα Ντιζόν

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Αμβέρσα-Ντιζόν. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αμβέρσα από Ντιζόν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντιζόν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Αμβέρσα Ντιζόν

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αμβέρσα Ντιζόν

Τρένα Αμβέρσα Ντιζόν

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Αμβέρσα προς το Ντιζόν. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αμβέρσα προς το Ντιζόν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Αμβέρσα προς Ντιζόν

SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Thalys
Thalys
SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αμβέρσα Ντιζόν

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αμβέρσα Ντιζόν

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Αμβέρσα Ντιζόν για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αμβέρσα στο Ντιζόν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Αμβέρσα προς Ντιζόν, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Αμβέρσα και Ντιζόν εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αμβέρσα Ντιζόν

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αμβέρσα Ντιζόν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης