Προτεινόμενη διαδρομή
Αλικάντε
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τύνιδα με αεροπορικά
Τύνιδα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τύνιδα
Τύνιδα
Δείτε τιμές
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αλγέριοι
Αλγέριοι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τύνιδα
Τύνιδα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αλικάντε στο Τύνιδα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αλικάντε από το Τύνιδα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αλικάντε στο Τύνιδα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Tunis Air), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αλικάντε - Τύνιδα.

Για το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Τύνιδα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αλικάντε Τύνιδα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Αλικάντε προς Τύνιδα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αλικάντε στο Τύνιδα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αλικάντε Τύνιδα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αλικάντε - Τύνιδα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αλικάντε Τύνιδα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αλικάντε με το Τύνιδα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τύνιδα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αλικάντε Τύνιδα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τύνιδα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αλικάντε είτε στο Τύνιδα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αλικάντε στο Τύνιδα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αλικάντε Τύνιδα

Πόλη αναχώρησης
Αλικάντε
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Πόλη προορισμού
Τύνιδα
Τυνησία
Απόσταση
955 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλικάντε Τύνιδα
Αναζήτηση διαμονής στο Τύνιδα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Τύνιδα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Τύνιδα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA ή Tunis Air, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αλικάντε στο Τύνιδα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αλικάντε προς το Τύνιδα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τύνιδα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Αλικάντε-Τύνιδα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αλικάντε προς το Τύνιδα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τύνιδα για να καλύψουν την απόσταση των 955 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Αλικάντε στο Τύνιδα;
Άνεση Το πλοίο Αλικάντε-Τύνιδα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Τύνιδα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Τύνιδα.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Τύνιδα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αλικάντε στο Τύνιδα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Αλικάντε προς το Τύνιδα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αλικάντε-Τύνιδα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αλικάντε - Τύνιδα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αλικάντε προς το Τύνιδα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 955 km μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αλικάντε προς το Τύνιδα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Τύνιδα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αλικάντε νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αλικάντε προς το Τύνιδα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αλικάντε στο Τύνιδα;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Αλικάντε στο Τύνιδα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αλικάντε προς το Τύνιδα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Αλικάντε Τύνιδα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αλικάντε; Πού θα φτάσω στο Τύνιδα;

Λιμένες αναχώρησης στο Αλικάντε

Alicante
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αλικάντε

Alicante
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αλικάντε

Alacant-Terminal
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αλικάντε

Alicante-Elche
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τύνιδα

Tunis Carthage International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλικάντε Τύνιδα
Αναζήτηση διαμονής στο Τύνιδα

Πλοία Αλικάντε Τύνιδα

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Αλικάντε προς το Τύνιδα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Αλικάντε για το Τύνιδα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλικάντε - Τύνιδα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Αλικάντε προς Τύνιδα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Αλικάντε Τύνιδα

Algérie Ferries
Algérie Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλικάντε Τύνιδα

Λεωφορείο Αλικάντε Τύνιδα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Αλικάντε-Τύνιδα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Τύνιδα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Αλικάντε-Τύνιδα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Αλικάντε Τύνιδα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αλικάντε Τύνιδα

Τρένα Αλικάντε Τύνιδα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αλικάντε προς το Τύνιδα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αλικάντε στο Τύνιδα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Τύνιδα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αλικάντε στο Τύνιδα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αλικάντε προς το Τύνιδα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Αλικάντε προς Τύνιδα

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αλικάντε Τύνιδα

Πτήσεις Αλικάντε Τύνιδα

Αεροπορικές εταιρείες Αλικάντε Τύνιδα

Tunis Air
Tunis Air
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Nouvelair Tunisie
Nouvelair Tunisie
Αναζήτηση για πτήσεις Αλικάντε Τύνιδα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αλικάντε Τύνιδα

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αλικάντε στο Τύνιδα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Αλικάντε προς Τύνιδα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Αλικάντε και Τύνιδα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αλικάντε Τύνιδα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αλικάντε Τύνιδα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης