Προτεινόμενη διαδρομή
Αλικάντε
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λίβερπουλ με αεροπορικά
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αλικάντε από το Λίβερπουλ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Λίβερπουλ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (London Midland, East Midlands Trains, First TransPennine Express, National Express ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Λίβερπουλ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αλικάντε - Λίβερπουλ.

Για το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αλικάντε προς Λίβερπουλ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αλικάντε Λίβερπουλ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αλικάντε - Λίβερπουλ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αλικάντε Λίβερπουλ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αλικάντε με το Λίβερπουλ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λίβερπουλ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αλικάντε Λίβερπουλ

Πόλη αναχώρησης
Αλικάντε
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Πόλη προορισμού
Λίβερπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
1686 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλικάντε Λίβερπουλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λίβερπουλ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αλικάντε και Λίβερπουλ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η London Midland, East Midlands Trains, First TransPennine Express, National Express ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αλικάντε και Λίβερπουλ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αλικάντε και Λίβερπουλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αλικάντε προς το Λίβερπουλ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αλικάντε και Λίβερπουλ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1686 km μεταξύ Αλικάντε και Λίβερπουλ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Αλικάντε Λίβερπουλ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αλικάντε ή του Λίβερπουλ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αλικάντε-Λίβερπουλ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Αλικάντε και Λίβερπουλ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Αλικάντε-Λίβερπουλ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αλικάντε; Πού θα φτάσω στο Λίβερπουλ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αλικάντε

Alicante-Elche
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λίβερπουλ

Liverpool
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λίβερπουλ

Liverpool Lime Street
Χάρτης
Liverpool South Parkway
Χάρτης
Broad Green
Χάρτης
Hunts Cross
Χάρτης
Roby
Χάρτης
Wavertree Technology Park
Χάρτης
Halewood
Χάρτης
Mossley Hill
Χάρτης
West Allerton
Χάρτης
Edge Hill
Χάρτης
Kirkby
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια άφιξης στο Λίβερπουλ

Liverpool John Lennon
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλικάντε Λίβερπουλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λίβερπουλ

Λεωφορείο Αλικάντε Λίβερπουλ

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Αλικάντε-Λίβερπουλ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αλικάντε και Λίβερπουλ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λίβερπουλ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Αλικάντε-Λίβερπουλ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Αλικάντε Λίβερπουλ

National Express
National Express
FlixBus
FlixBus
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αλικάντε Λίβερπουλ

Τρένα Αλικάντε Λίβερπουλ

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Αλικάντε προς το Λίβερπουλ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αλικάντε στο Λίβερπουλ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λίβερπουλ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αλικάντε προς το Λίβερπουλ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Αλικάντε προς Λίβερπουλ

London Midland
London Midland
East Midlands Trains
East Midlands Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αλικάντε Λίβερπουλ

Πτήσεις Αλικάντε Λίβερπουλ

Αεροπορικές εταιρείες Αλικάντε Λίβερπουλ

Transavia.com France
Transavia.com France
FlyBE
FlyBE
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Ryanair
Ryanair
Thomson Airways
Thomson Airways
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Αναζήτηση για πτήσεις Αλικάντε Λίβερπουλ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης