Προτεινόμενη διαδρομή
Αλάνια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νταλαμάν με αεροπορικά, Carpooling
Νταλαμάν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλάνια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νταλαμάν
Νταλαμάν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αλάνια στο Νταλαμάν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αλάνια από το Νταλαμάν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αλάνια στο Νταλαμάν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αλάνια και Νταλαμάν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Atlasjet, Turkish Airlines, Pegasus, Kamil Koç ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αλάνια και Νταλαμάν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αλάνια - Νταλαμάν.

Για το ταξίδι σας από το Αλάνια στο Νταλαμάν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αλάνια προς Νταλαμάν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αλάνια στο Νταλαμάν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Αλάνια Νταλαμάν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αλάνια με το Νταλαμάν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νταλαμάν σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αλάνια Νταλαμάν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αλάνια και Νταλαμάν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Νταλαμάν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αλάνια είτε στο Νταλαμάν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αλάνια στο Νταλαμάν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αλάνια Νταλαμάν

Πόλη αναχώρησης
Αλάνια
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Νταλαμάν
Τουρκία
Απόσταση
287 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλάνια Νταλαμάν
Αναζήτηση διαμονής στο Νταλαμάν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλάνια στο Νταλαμάν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλάνια στο Νταλαμάν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αλάνια και Νταλαμάν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Atlasjet, Turkish Airlines, Pegasus, Kamil Koç ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αλάνια και Νταλαμάν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αλάνια και Νταλαμάν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αλάνια στο Νταλαμάν;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αλάνια προς το Νταλαμάν είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Νταλαμάν (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αλάνια προς το Νταλαμάν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νταλαμάν για να καλύψουν την απόσταση των 287 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αλάνια προς το Νταλαμάν;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αλάνια προς το Νταλαμάν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αλάνια προς το Νταλαμάν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αλάνια στο Νταλαμάν;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Αλάνια και Νταλαμάν είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Αλάνια Νταλαμάν. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αλάνια; Πού θα φτάσω στο Νταλαμάν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αλάνια

Alanya, Alanya Bus Station
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αλάνια

Gazipasa
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νταλαμάν

Dalaman
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλάνια Νταλαμάν
Αναζήτηση διαμονής στο Νταλαμάν

Λεωφορείο Αλάνια Νταλαμάν

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αλάνια από Νταλαμάν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Νταλαμάν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αλάνια και Νταλαμάν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Νταλαμάν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Αλάνια-Νταλαμάν συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Αλάνια Νταλαμάν

Kamil Koç
Kamil Koç
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αλάνια Νταλαμάν

Πτήσεις Αλάνια Νταλαμάν

Αεροπορικές εταιρείες Αλάνια Νταλαμάν

Atlasjet
Atlasjet
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Αναζήτηση για πτήσεις Αλάνια Νταλαμάν

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αλάνια Νταλαμάν

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Αλάνια προς το Νταλαμάν εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αλάνια στο Νταλαμάν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Αλάνια προς Νταλαμάν, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Αλάνια και Νταλαμάν εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αλάνια Νταλαμάν

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αλάνια Νταλαμάν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης