Προτεινόμενη διαδρομή
Άνγκερς
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ρεν
Ρεν
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σαουθάμπτον
Σαουθάμπτον
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άνγκερς
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές
Άνγκερς
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Χάβρη
Χάβρη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άνγκερς από το Πόρτσμουθ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Southern Railways, South West Trains, First Great Western, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άνγκερς - Πόρτσμουθ.

Για το ταξίδι σας από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Άνγκερς Πόρτσμουθ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Άνγκερς προς Πόρτσμουθ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άνγκερς Πόρτσμουθ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άνγκερς - Πόρτσμουθ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άνγκερς Πόρτσμουθ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άνγκερς με το Πόρτσμουθ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πόρτσμουθ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Άνγκερς Πόρτσμουθ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πόρτσμουθ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Άνγκερς είτε στο Πόρτσμουθ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άνγκερς Πόρτσμουθ

Πόλη αναχώρησης
Άνγκερς
Γαλλία
Περιοχή του Λίγηρα
Πόλη προορισμού
Πόρτσμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
373 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Άνγκερς Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Southern Railways, South West Trains, First Great Western, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 373 km μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πόρτσμουθ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Άνγκερς νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Άνγκερς-Πόρτσμουθ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Άνγκερς - Πόρτσμουθ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Άνγκερς-Πόρτσμουθ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πόρτσμουθ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πόρτσμουθ για να καλύψουν την απόσταση των 373 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Άνγκερς-Πόρτσμουθ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άνγκερς; Πού θα φτάσω στο Πόρτσμουθ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άνγκερς

Angers
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άνγκερς

Angers-St-Laud
Χάρτης
Angers-Maître-École
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πόρτσμουθ

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πόρτσμουθ

Portsmouth
Χάρτης
Southsea
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πόρτσμουθ

Fratton
Χάρτης
Portsmouth & Southsea
Χάρτης
Portsmouth Harbour
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άνγκερς Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ

Πλοία Άνγκερς Πόρτσμουθ

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Άνγκερς προς Πόρτσμουθ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πόρτσμουθ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Άνγκερς για το Πόρτσμουθ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνγκερς - Πόρτσμουθ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Άνγκερς Πόρτσμουθ

Brittany Ferries
Brittany Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνγκερς Πόρτσμουθ

Λεωφορείο Άνγκερς Πόρτσμουθ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Άνγκερς-Πόρτσμουθ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Άνγκερς προς Πόρτσμουθ στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Άνγκερς-Πόρτσμουθ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Άνγκερς από Πόρτσμουθ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πόρτσμουθ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Άνγκερς Πόρτσμουθ

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άνγκερς Πόρτσμουθ

Τρένα Άνγκερς Πόρτσμουθ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Άνγκερς στο Πόρτσμουθ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Άνγκερς προς Πόρτσμουθ

Southern Railways
Southern Railways
South West Trains
South West Trains
First Great Western
First Great Western
SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άνγκερς Πόρτσμουθ

Πτήσεις Άνγκερς Πόρτσμουθ

Αεροπορικές εταιρείες Άνγκερς Πόρτσμουθ

FlyBE
FlyBE
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
British Airways
British Airways
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Άνγκερς Πόρτσμουθ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Άνγκερς Πόρτσμουθ

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Άνγκερς προς το Πόρτσμουθ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άνγκερς και Πόρτσμουθ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Άνγκερς Πόρτσμουθ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Άνγκερς Πόρτσμουθ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης