Προτεινόμενη διαδρομή
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαραγόσα με αεροπορικά, λεωφορείο
Σαραγόσα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Σαραγόσα
Σαραγόσα
Δείτε τιμές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Σαραγόσα
Σαραγόσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ από το Σαραγόσα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Thalys, Blablabus, FlixBus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άμστερνταμ - Σαραγόσα.

Για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Άμστερνταμ προς Σαραγόσα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άμστερνταμ Σαραγόσα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άμστερνταμ - Σαραγόσα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άμστερνταμ Σαραγόσα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άμστερνταμ με το Σαραγόσα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σαραγόσα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άμστερνταμ Σαραγόσα

Πόλη αναχώρησης
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Σαραγόσα
Ισπανία
Απόσταση
1271 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Σαραγόσα
Αναζήτηση διαμονής στο Σαραγόσα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Thalys, Blablabus, FlixBus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Σαραγόσα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1271 km μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Σαραγόσα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Άμστερνταμ Σαραγόσα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Σαραγόσα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Άμστερνταμ προς το Σαραγόσα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σαραγόσα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Άμστερνταμ-Σαραγόσα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άμστερνταμ προς το Σαραγόσα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σαραγόσα για να καλύψουν την απόσταση των 1271 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Άμστερνταμ-Σαραγόσα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Άμστερνταμ - Σαραγόσα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άμστερνταμ; Πού θα φτάσω στο Σαραγόσα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άμστερνταμ

Amsterdam
Χάρτης
Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης
Schiphol
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σαραγόσα

Zaragoza
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σαραγόσα

Zaragoza Delicias
Χάρτης
Miraflores
Χάρτης
Zaragoza Portillo
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σαραγόσα

Zaragoza
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Σαραγόσα
Αναζήτηση διαμονής στο Σαραγόσα

Λεωφορείο Άμστερνταμ Σαραγόσα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Άμστερνταμ από Σαραγόσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σαραγόσα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Σαραγόσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Άμστερνταμ προς Σαραγόσα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Άμστερνταμ Σαραγόσα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άμστερνταμ Σαραγόσα

Τρένα Άμστερνταμ Σαραγόσα

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Σαραγόσα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Σαραγόσα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Άμστερνταμ και Σαραγόσα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Άμστερνταμ προς το Σαραγόσα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Άμστερνταμ προς Σαραγόσα

Renfe
Renfe
Thalys
Thalys
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άμστερνταμ Σαραγόσα

Πτήσεις Άμστερνταμ Σαραγόσα

Αεροπορικές εταιρείες Άμστερνταμ Σαραγόσα

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
KLM
KLM
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia.com
Transavia.com
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Άμστερνταμ Σαραγόσα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης