Προτεινόμενη διαδρομή
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κωνσταντινούπολη με αεροπορικά
Κωνσταντινούπολη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη
Δείτε τιμές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ από το Κωνσταντινούπολη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κωνσταντινούπολη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, PKP Intercity, FlixBus, CityBusExpress ή Aegean Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κωνσταντινούπολη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άμστερνταμ - Κωνσταντινούπολη.

Για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Άμστερνταμ προς Κωνσταντινούπολη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άμστερνταμ - Κωνσταντινούπολη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άμστερνταμ με το Κωνσταντινούπολη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κωνσταντινούπολη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

Πόλη αναχώρησης
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Κωνσταντινούπολη
Τουρκία
Απόσταση
2213 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Κωνσταντινούπολη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άμστερνταμ και Κωνσταντινούπολη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, PKP Intercity, FlixBus, CityBusExpress ή Aegean Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άμστερνταμ και Κωνσταντινούπολη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Κωνσταντινούπολη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Άμστερνταμ προς το Κωνσταντινούπολη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κωνσταντινούπολη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άμστερνταμ προς το Κωνσταντινούπολη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κωνσταντινούπολη για να καλύψουν την απόσταση των 2213 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Κωνσταντινούπολη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Κωνσταντινούπολη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Κωνσταντινούπολη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Κωνσταντινούπολη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Άμστερνταμ - Κωνσταντινούπολη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άμστερνταμ; Πού θα φτάσω στο Κωνσταντινούπολη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άμστερνταμ

Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης
Amsterdam Europaboulevard P18
Χάρτης
Amsterdam Elandsgracht
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κωνσταντινούπολη

Ataturk
Χάρτης
Sabiha Gokcen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Κωνσταντινούπολη

Λεωφορείο Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

Τα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Κωνσταντινούπολη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Κωνσταντινούπολη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Άμστερνταμ προς Κωνσταντινούπολη στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Άμστερνταμ-Κωνσταντινούπολη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

FlixBus
FlixBus
CityBusExpress
CityBusExpress
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

Τρένα Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Άμστερνταμ προς το Κωνσταντινούπολη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Κωνσταντινούπολη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Κωνσταντινούπολη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κωνσταντινούπολη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Άμστερνταμ προς Κωνσταντινούπολη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

Πτήσεις Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

Αεροπορικές εταιρείες Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
KLM
KLM
Transavia.com
Transavia.com
Onur Air
Onur Air
Easyjet
Easyjet
Lufthansa
Lufthansa
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Tarom
Tarom
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Sunexpress
Sunexpress
Αναζήτηση για πτήσεις Άμστερνταμ Κωνσταντινούπολη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης