Προτεινόμενη διαδρομή
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κορκ με αεροπορικά
Κορκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Κορκ
Κορκ
Δείτε τιμές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κορκ
Κορκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άμστερνταμ στο Κορκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ από το Κορκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Κορκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurostar, Iarnród Éireann, Blablabus, FlixBus ή GoBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άμστερνταμ - Κορκ.

Για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κορκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Άμστερνταμ προς Κορκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Κορκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άμστερνταμ Κορκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άμστερνταμ - Κορκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άμστερνταμ Κορκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άμστερνταμ με το Κορκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κορκ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Κορκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κορκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Άμστερνταμ είτε στο Κορκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άμστερνταμ στο Κορκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άμστερνταμ Κορκ

Πόλη αναχώρησης
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Κορκ
Ιρλανδία
Απόσταση
914 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κορκ
Αναζήτηση διαμονής στο Κορκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κορκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κορκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurostar, Iarnród Éireann, Blablabus, FlixBus ή GoBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Κορκ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Κορκ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Άμστερνταμ Κορκ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ στο Κορκ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Άμστερνταμ Κορκ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άμστερνταμ στο Κορκ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Άμστερνταμ - Κορκ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άμστερνταμ στο Κορκ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άμστερνταμ προς το Κορκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κορκ για να καλύψουν την απόσταση των 914 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άμστερνταμ; Πού θα φτάσω στο Κορκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άμστερνταμ

Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κορκ

Cork (Bus Station - Parnell Place)
Χάρτης
St. Patricks Quay
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κορκ

Cork Kent
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κορκ

Cork
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κορκ
Αναζήτηση διαμονής στο Κορκ

Λεωφορείο Άμστερνταμ Κορκ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Άμστερνταμ από Κορκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κορκ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Άμστερνταμ-Κορκ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Άμστερνταμ Κορκ

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
GoBus
GoBus
Bus Eireann
Bus Eireann
AirCoach
AirCoach
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άμστερνταμ Κορκ

Τρένα Άμστερνταμ Κορκ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Κορκ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Άμστερνταμ προς το Κορκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Άμστερνταμ προς Κορκ

Eurostar
Eurostar
Iarnród Éireann
Iarnród Éireann
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άμστερνταμ Κορκ

Πτήσεις Άμστερνταμ Κορκ

Αεροπορικές εταιρείες Άμστερνταμ Κορκ

FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
KLM
KLM
Aer Lingus
Aer Lingus
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Άμστερνταμ Κορκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Άμστερνταμ Κορκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Άμστερνταμ και Κορκ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Άμστερνταμ Κορκ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Άμστερνταμ Κορκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Κορκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης