Προτεινόμενη διαδρομή
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κλερμόν-Φεράν με αεροπορικά, λεωφορείο
Κλερμόν-Φεράν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο για Κλερμόν-Φεράν
Κλερμόν-Φεράν
Δείτε τιμές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Λυών
Λυών
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Κλερμόν-Φεράν
Κλερμόν-Φεράν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ από το Κλερμόν-Φεράν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thalys, SNCF, ALSA, Eurolines ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άμστερνταμ - Κλερμόν-Φεράν.

Για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Άμστερνταμ προς Κλερμόν-Φεράν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άμστερνταμ - Κλερμόν-Φεράν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άμστερνταμ με το Κλερμόν-Φεράν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κλερμόν-Φεράν σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κλερμόν-Φεράν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Άμστερνταμ είτε στο Κλερμόν-Φεράν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Πόλη αναχώρησης
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Κλερμόν-Φεράν
Γαλλία
Auvergne
Απόσταση
745 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν
Αναζήτηση διαμονής στο Κλερμόν-Φεράν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thalys, SNCF, ALSA, Eurolines ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Άμστερνταμ προς το Κλερμόν-Φεράν.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Κλερμόν-Φεράν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 745 km μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κλερμόν-Φεράν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Άμστερνταμ-Κλερμόν-Φεράν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Άμστερνταμ-Κλερμόν-Φεράν θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Άμστερνταμ-Κλερμόν-Φεράν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άμστερνταμ; Πού θα φτάσω στο Κλερμόν-Φεράν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άμστερνταμ

Amsterdam
Χάρτης
Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης
Schiphol
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κλερμόν-Φεράν

Clermont Ferrand
Χάρτης
Clermont-Ferrand La Pardieu
Χάρτης
Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κλερμόν-Φεράν

Clermont-Ferrand
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κλερμόν-Φεράν

Clermont-Ferrand Auvergne
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν
Αναζήτηση διαμονής στο Κλερμόν-Φεράν

Λεωφορείο Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Άμστερνταμ και Κλερμόν-Φεράν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κλερμόν-Φεράν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Άμστερνταμ από Κλερμόν-Φεράν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κλερμόν-Φεράν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Άμστερνταμ-Κλερμόν-Φεράν. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Τρένα Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κλερμόν-Φεράν είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Άμστερνταμ προς το Κλερμόν-Φεράν. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Άμστερνταμ προς το Κλερμόν-Φεράν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Άμστερνταμ προς Κλερμόν-Φεράν

Thalys
Thalys
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Πτήσεις Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Αεροπορικές εταιρείες Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Hop!
Hop!
Air France
Air France
KLM
KLM
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ στο Κλερμόν-Φεράν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Άμστερνταμ προς Κλερμόν-Φεράν, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Κλερμόν-Φεράν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης