Προτεινόμενη διαδρομή
Άγκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λιλ
Λιλ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άγκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κολωνία
Κολωνία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λιλ
Λιλ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άγκυρα στο Λιλ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άγκυρα από το Λιλ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άγκυρα στο Λιλ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άγκυρα και Λιλ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, Blablabus, FlixBus, Germanwings ή Pegasus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άγκυρα και Λιλ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άγκυρα - Λιλ.

Για το ταξίδι σας από το Άγκυρα στο Λιλ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Άγκυρα προς Λιλ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άγκυρα στο Λιλ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Άγκυρα Λιλ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άγκυρα με το Λιλ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λιλ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άγκυρα στο Λιλ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άγκυρα Λιλ

Πόλη αναχώρησης
Άγκυρα
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Λιλ
Γαλλία
Nord-Pas de Calais
Απόσταση
2594 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Άγκυρα Λιλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λιλ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άγκυρα στο Λιλ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άγκυρα στο Λιλ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άγκυρα και Λιλ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, Blablabus, FlixBus, Germanwings ή Pegasus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άγκυρα και Λιλ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άγκυρα και Λιλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άγκυρα προς το Λιλ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άγκυρα προς το Λιλ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Άγκυρα Λιλ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άγκυρα στο Λιλ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Άγκυρα και Λιλ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άγκυρα προς το Λιλ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λιλ για να καλύψουν την απόσταση των 2594 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άγκυρα; Πού θα φτάσω στο Λιλ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άγκυρα

Esenboga
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λιλ

Lille Europe
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άγκυρα Λιλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λιλ

Λεωφορείο Άγκυρα Λιλ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Άγκυρα από Λιλ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λιλ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Άγκυρα και Λιλ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Άγκυρα-Λιλ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Άγκυρα προς Λιλ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Άγκυρα Λιλ

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άγκυρα Λιλ

Πτήσεις Άγκυρα Λιλ

Αεροπορικές εταιρείες Άγκυρα Λιλ

Germanwings
Germanwings
Pegasus
Pegasus
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Borajet
Borajet
Αναζήτηση για πτήσεις Άγκυρα Λιλ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης